Vacature panelenbouwer Emmeloord vanaf 30 maart 2021

Ben je ervaren in het bedraden van kasten en panelen voor machines dan is deze vacature geschikt voor jou. Bij een groot bedrijf in de bouw van agrarische machines en machines zijn we op zoek naar een elektromonteur die goed schematisch kan werken aan de bedrading van machines en panelen die daaraan verbonden zijn. Het is nauwkeurig werk voor mensen die heel goed overzicht kunnen houden en zich goed kunnen concentreren. Je vormt een onderdeel van een team in de machinebouw. Binnen het bedrijf zijn verschillende ervaren panelenbouwers aanwezig zodat je altijd aan je collega’s vragen kunt stellen als er even niet uitkomt.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature is ervaring in de bedrading van kasten en panelen vereist. Als je hier 2 jaar of meer ervaring in hebt is dat voldoende om te kunnen solliciteren. Verder is het belangrijk dat je goed technische tekeningen kunt lezen. Vooral het lezen en begrijpen van bedradingschemas is belangrijk om de functie goed te kunnen uitvoeren. Een mbo opleiding op niveau 2 in de elektrotechniek, werktuigbouwkunde of mechatronica is een goede basis voor deze vacature. Verder is het belangrijk dat je zelfstandig op je werk in Emmeloord kunt komen. Dat kan natuurlijk met de auto, fiets of openbaar vervoer afhankelijk van waar je woont.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is actief in de voedingsmiddelenbranche. Het bedrijf verwerkt agrarische producten op een mechanische manier. Binnen het bedrijf werken ongeveer 100 werknemers in verschillende functies. Naast elektromonteurs, panelenbouwers, machinebouwers werken er ook koelmonteurs en magazijnmedewerkers. Binnen het bedrijf is het mogelijk om door te groeien naar andere functies.

Arbeidsvoorwaarden

Heb je interesse in deze vacature reageer dan snel. Je kunt een salaris verdienen rond de 2400 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Dit salaris kan ook hoger zijn als je veel ervaring hebt in de bedrading van kasten en panelen. Hoe zelfstandiger je bent hoe meer je kunt verdienen. Je kunt aan de slag op basis van een contract voor bepaalde tijd of een project contract. Een contract voor onbepaalde tijd is echter ook mogelijk.

Solliciteren

Heb je interesse en wil je zo snel mogelijk je sollicitatie insturen klik dan op de knop vacatures Technicum en stuur je cv in.