Vacature lasser cascobouwer vanaf 11 juni 2021

Deze vacature is geschikt voor een ervaren cascobouwer die aluminium casco’s kan lassen doormiddel van het MIG lasproces. Iemand die aan de hand van tekeningen weet wat hij of zij moet doen. Je werkt in een team samen aan hoogwaardige aluminium jachten. Het werk is afwisselend en de projecten ook. De jachten zijn niet enorm groot waardoor het bedrijf vrijwel het complete jacht zelf kan opbouwen niet afhankelijk is van andere partijen. Ben jij op zoek naar een allround functie als samensteller lasser bij een leuk bedrijf dan kun je altijd op deze functie solliciteren.

Welke ervaring heb je nodig?

Je hebt vooral veel ervaring nodig als aluminium lasser doormiddel van MIG lassen. Je kunt goed tekening lezen en zelfstandig aan de slag met duidelijke instructies. Verder is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken want daar hecht het bedrijf veel waarde aan. Een opleiding in de metaaltechniek is gewenst maar lasdiploma’s zijn belangrijker. Een lasdiploma MIG/MAG lassen niveau 2 of hoger is voor deze functie een goede basis.

Over het bedrijf

Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en bouw van aluminium jachten. Deze jachten worden gemaakt voor verschillende klanten en hebben daardoor verschillende afmetingen en een verschillende indeling. Het bedrijf heeft ongeveer 30 tot 40 werknemers in dienst. Een groot deel van deze werknemers werkt als samensteller lasser. Er wordt veel samengewerkt waarbij je verschillende rollen vervuld. Zo kun je de ene keer werken als hechter of ijzerwerker terwijl je op een andere dag meer als aflasser werkt. Dat maakt het werk afwisselend en uitdagend.

Arbeidsvoorwaarden

Als cascobouwer in aluminium jachten kun je een salaris verdienen rond de 2500 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Het bedrijf hecht veel waarde aan een hoogwaardige laskwaliteit. Als je daarvoor extra opleidingen nodig hebt kun je deze op kosten van het bedrijf volgen. Daarnaast krijg je reiskosten tegen 0,19 euro per kilometer vergoed voor woon-werkverkeer.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk. Dan kun je deze vacature vinden en tevens het hele technische vacatureaanbod in Nederland.