Vacature lasser aluminium jachtbouw Friesland vanaf 8 maart 2021

Wil je graag werken aan toonaangevende jachten? Ben jij een ervaren MIG en TIG en kun je goed overweg met aluminium dan is dit een ideale vacature voor jou. Voor een gespecialiseerd bedrijf in het westen van Friesland zijn we op zoek naar iemand die goed aluminium kan lassen en ook kan samenstellen op basis van technische tekeningen. Het gaat hierbij om de opbouw en het aflassen van casco’s voor jachten. Je werkt in teams met verschillende lassers en cascobouwers. Gezamenlijk zorg je voor een toonaangevend jacht, een jacht waar je trots op kunt zijn.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor de functie aluminium lasser in de jachtbouw heb je minimaal 2 jaar werkervaring nodig in een vergelijkbare functie. Het is vooral belangrijk dat je goed aluminium kunt lassen. Daarvoor heb je een MIG/ MAG niveau 2 of hoger diploma nodig in de lastechniek. Af en toe kun je voor RVS onderdelen ook het TIG lasproces gebruiken maar dat komt veel minder vaak voor. Omdat je samenwerkt met andere cascobouwers is tekeningen lezen een onderdeel van je functie. Daarom heb je op dit gebied ook ervaring nodig. Verder moet je in verschillende posities kunnen werken.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature openstaat is een gespecialiseerd in de custom build jachtbouw. Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen van de klant en staat vakmanschap centraal. Er werken ongeveer 50 werknemers binnen het bedrijf in verschillende functies. Een groot deel van de werknemers werkt als samensteller en lasser aan casco’s. Daarnaast zijn er binnen het bedrijf ook werkvoorbereiders en tekenaars aanwezig. De lijnen zijn kort en de communicatie is persoonlijk.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris dat bij deze fulltime functie hoort is ongeveer 2500 voor een ervaren allround aluminium lasser en cascobouwer. Hoe meer ervaring je hebt hoe hoger het loon want we hanteren de inlenersbeloning. Dat betekent dat je hetzelfde verdient als iemand die rechtstreeks bij het bedrijf werkt in dezelfde functie. Je krijgt een reiskostenvergoeding tegen 0,19 per kilometer woon-werkverkeer. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen die door het bedrijf worden vergoed.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan snel met ons contact op via de vacatureknop die je aantreft in de menubalk.