Vacature monteur ketelonderhoud Friesland vanaf 8 maart 2021

Deze vacature is gericht op het onderhoud van grote industriële ketels bij grote bedrijven. Een veelzijdige functie waarbij ook laswerk aan de orde komt. Je bent veel zelfstandig op pad maar doet grote klussen in het ketelonderhoud ook in teamverband. Het gaat hierbij om de reparatie en het onderhoud van grote dikwandige verwarmingsinstallaties. Het vinden van storingen en het oplossen daarvan. Je gaat met een bedrijfsbus naar de locatie van het bedrijf en hebt contact met de klant over de manier waarop de revisie of storing wordt opgelost.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie heb je ervaring nodig in het ketelonderhoud en dan met name in het onderhoud van dikwandige installaties. Ervaring in het maken van lasverbindingen in dikwandige pijp is ook noodzakelijk. Veel werk kun je in een technische ruimte doen maar er wordt ook laswerk in ‘het werk’ uitgevoerd. Daarvoor kom je soms in lastige lasposities te werken. Het bedrijf zoekt iemand die goed is met TIG lassen of autogeen lassen. Deze lastprocessen worden veel gebruikt in het lassen van dikwandige leidingen.

Mocht je deze ervaring nog niet hebben dan zal je voornamelijk gericht zijn op het fitten van leidingen doormiddel van koppelingen voor dikwandig leidingwerk. Een rijbewijs B is ook vereist omdat je op verschillende locaties komt te werken. Een mbo opleiding in de installatietechniek of onderhoudstechniek is ook noodzakelijk op mbo niveau 2 of hoger. Tot slot is een VCA certificaat nodig. Is je VCA certificaat verlopen dan kun je via de organisatie een nieuw certificaat kosteloos halen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature van onderhoudsmonteur voor ketels open staat is een organisatie die actief is in reparatie en onderhoud aan industriële verwarmingsinstallaties en stoominstallaties. Het bedrijf voert deze werkzaamheden voor verschillende bedrijven uit en heeft hiervoor ervaren monteurs in dienst. Deze monteurs werken veel zelfstandig maar gaan ook wel samen op pad naar een klus.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze functie kun je een salaris verdienen rond de 2600 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. De hoogte van het salaris wordt vastgesteld op basis van je opleiding en werkervaring. Je ontvangt reiskostenvergoeding tegen 0,19 per kilometer. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen die er voor zorgen dat je nog beter bent in je werk. Het volgen van opleidingen is uiteraard kosteloos.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature of wil je meer weten over de functie onderhoudsmonteur of monteur ketelonderhoud klik dan op de knop vacatures in de menubalk.