Vacature MIG en TIG lasser aluminium en RVS Friesland vanaf medio februari 2021

Ben je een ervaren TIG of MIG lasser dan kom je in aanmerking voor deze vacature. Voor een bedrijf in het westen van Friesland zijn we op zoek naar een ervaren TIG en MIG lasser. Iemand die goed aluminium kan lassen en eventueel ook RVS delen. Het gaat om een bedrijf in de luxe jachtbouw waarbij verschillende specifieke projecten worden opgebouwd voor verschillende klanten. Veel maatwerk met veel vakwerk tot gevolg. Hoewel het lassen het belangrijkste deel van de functie is wordt er ook veel samengesteld. Het lezen van tekeningen en het opbouwen komt daardoor ook in deze veelzijdige functie aan de orde.

Welke ervaring heb je nodig?

In deze functie is ervaring als TIG lasser en MIG lasser noodzakelijk om zelfstandig aan de slag te kunnen. Vijf jaar ervaring in deze lastechnieken is voldoende. Ook is het belangrijk dat je technische tekeningen kunt lezen. Verder is het wenselijk dat je woonachtig bent in het westen van Friesland of over een rijdbewijs en een auto beschikt zodat je zelfstandig naar de werklocatie kunt rijden.

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in de scheepsbouw en jachtbouw. Hoewel het bedrijf zeker niet tot de grootste en bekendste jachtbouwers behoort is het wel een bedrijf dat goed mee kan komen in de jachtbouwwereld. Dat zit vooral in het vakmanschap en de aandacht voor specifieke technische aspecten die bij de jachtbouw horen. Het bedrijf is klantvriendelijk en heeft aandacht voor de wensen van de klant. Op de werkvloer heerst een informele sfeer waarbij er veel aandacht is voor de specifieke wensen en kwaliteiten van werknemers met betrekking tot de werkzaamheden. Kortom je kunt doen waar je goed in bent omdat dat ook goed is voor het bedrijf.

Arbeidsvoorwaarden

Binnen dit bedrijf kun je als fulltime samensteller lasser TIG en MIG een salaris verdienen rond de 2500. Dit kan wat hoger zijn of iets lager liggen op basis van de ervaring van de kandidaat. Hoe meer ervaring in de jachtbouw en scheepsbouw hoe hoger het salaris. Verder krijg je reiskostenvergoeding tegen 0,19 per kilometer. Bovendien is het mogelijk om aanvullende opleidingen en trainingen te volgen. Deze zijn uiteraard kosteloos maar kunnen er wel voor zorgen dat je jezelf nog meer kunt ontwikkelen.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan met de knop vacatures in de menubalk. Dan kun je direct je sollicitatie insturen.