Vacature aluminium jachtbouwer lasser Harlingen vanaf november 2020

Het lassen van aluminium jachten is vakmanschap. De jachten van Nederlandse jachtbouwers varen de hele wereld over. Het is geweldig om in deze sector te werken aan kwaliteitsproducten en dat doet dit bedrijf ook. Jij kunt nu een belangrijke rol spelen in de jachtbouw als aluminium lasser. Je maakt samen met een team van ervaren jachtbouwers en lassers kwalitatief hoogwaardige jachten. In tegenstelling tot sommige jachtbouwers is dit bedrijf niet gigantisch groot. Er werken ongeveer 25 personen op de werkvloer. Dat houdt het mooi persoonlijk. Je bent geen nummer maar een vakman of vakvrouw bij een bedrijf dat vakwerk weet te waarderen.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie is ervaring in de cascobouw van aluminium jachten vereist. Het is belangrijk dat je goed aluminium kunt lassen doormiddel van het MIG lasproces. Je kunt naast lassen ook goed op basis van tekeningen samenstellen en de spanten huidplaten en compartimenten van het schip hechten waarna je het ook zelf gaat aflassen. Daar is natuurlijk ervaring voor nodig. Minimaal 2 jaar ervaring op dit gebied is vereist. Een diploma MIG/MAG niveau 2 is een minimale opleidingseis. Het is mooi als daarnaast een MBO opleiding is gevolgd in de metaaltechniek maar dat is niet noodzakelijk als je veel ervaring in jachtbouw hebt opgebouwd.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar een aluminium jachtbouwer lasser wordt gezocht is al jaren actief in deze sector. Het bedrijf bouwt jachten voor verschillende afnemers en bestaat in totaal uit ongeveer dertig personen aan personeel. Het bedrijf bevind zich ten westen van Leeuwarden en is goed te bereiken met auto en openbaar vervoer. Binnen het bedrijf staat vakmanschap centraal. Het bedrijf levert kwaliteit en daar zetten ze samen de schouders onder.

Arbeidsvoorwaarden

Als jachtbouwer lasser kun je een salaris verdienen tussen de 2250 en 2750 euro. Dat is nogal een grote bandbreedte. Het verschil tussen het instroomsalaris van 2250 en het salaris van een ervaren jachtbouwer van 2750 is zo groot omdat je kunt doorgroeien in het salaris. Als je aan de slag gaat bij het bedrijf wordt jouw salaris bepaalt op basis van je ervaring in de jachtbouw. Je krijgt een reiskostenvergoeding van 0,19 euro per kilometer. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in het werk maar ook doormiddel van opleidingen.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature en wil je meer weten? Klik op de knop vacatures Technicum in de menubalk om meer te weten te komen over de functie aluminium jachtbouwer lasser.