Vacature ervaren lasser MIG/MAG en TIG in Leeuwarden vanaf juli 2020

Ben jij een ervaren samensteller lasser en beheers je zowel TIG als MIG/Mag dan is dit een uitdagende functie voor jou. Voor een gespecialiseerd bedrijf in de metaaltechniek zijn we op zoek naar iemand die van afwisseling houdt en een groot technisch inzicht heeft. Het betreft een functie als samensteller lasser. Dat betekent dat je aan de hand van een technische tekening zelfstandig de werkstukken samenstelt maar ook aflast. Je draagt hierbij dus de complete verantwoordelijkheid van een product, van snijpakket tot gereed product. Vakmanschap staan hierbij centraal want hoewel de producten verschillen moet de kwaliteit altijd voorop staan.

Wat zoeken wij?

We zijn op zoek naar iemand die MIG/MAG en TIG lassen op minimaal niveau 2 beheerst. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en goed tekeningen kunt lezen. Een MBO opleiding in de metaaltechniek zoals werktuigbouwkunde of een opleiding als constructiebankwerker lasser op minimaal niveau 2 is een belangrijke vereiste. Mocht deze opleiding niet aanwezig zijn dan telt werkervaring ook zeker zwaar mee. Als je 5 jaar of meer ervaring hebt in een vergelijkbare functie dan is dat ook goed.

Beschrijving van het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in Leeuwarden en is actief in de machinebouw maar ook in plaatwerk constructies. Naast lassers heeft het bedrijf ook verpaners, plaatwerkers en monteurs in dienst. Het bedrijf is daardoor in staat om vrijwel een complete oplossing aan te bieden aan haar klanten. Binnen het bedrijf is veel aandacht voor specialisatie ook voor lassers en samenstellers. Zo bestaat er de mogelijkheid om lascertificaten te behalen zodat je hoogwaardige producten kunt lassen onder toonaangevende normen.

Fulltime werk en een goed salaris

We bieden jou een fulltime dienstverband waarbij je wordt overgenomen door de klant. Je komt in aanmerking voor een vast contract oftewel een contract voor onbepaalde tijd nadat je eerst op basis van een tijdelijk dienstverband hebt gewerkt. Uiteraard verdien je vanaf je eerste werkdag al een gelijkwaardig salaris ten opzichte van een samensteller lasser die over dezelfde ervaring beschikt en werkzaam is bij het bedrijf.