Vacature lasser tijdens de bouwvak 2020 in Friesland

Heb je tijdelijk werk nodig in de bouwvakperiode en je een ervaren lasser dan is dit een ideale kans! Voor een opdrachtgever in de machinebouw zijn we op zoek naar een samensteller lasser die zelfstandig aan de slag kan. Het is werk voor de bouwvakperiode en een paar weken daarvoor en daarna. Een ideale oplossing als je door de coronacrisis even zonder werk bent geraakt maar graag aan de slag wil. Heb je interesse reageer dan snel door je cv in te sturen. Wil je meer weten lees de vacaturetekst hieronder.

Over welke ervaring moet je beschikken?

De belangrijkste wens van het bedrijf is dat je in bezit bent van een MIG/Mag diploma op niveau 2 of hoger. Uiteraard is laservaring ook belangrijk. Als je minimaal 5 jaar ervaring hebt als samensteller lasser en goed kunt tekening lezen dan nodigen we jou van harte uit om te solliciteren. Het is wel belangrijk dat je in de periode van de bouwvak fulltime beschikbaar bent.

Beschrijving van het bedrijf

De werkzaamheden worden verricht voor een machinebouwer in de agrarische industrie. Het betreft een groot bedrijf dat ruim is opgezet. Er is voldoende ruimte om als lasser te werken en je te houden aan de coronarichtlijnen. Er worden complexe constructies samengesteld uit meerdere onderdelen. Het bedrijf hecht een grote waarde aan kwaliteit en levert producten over de gehele wereld.

Wat heeft Technicum te bieden?

We bieden een tijdelijke fulltime baan bij een toonaangevend bedrijf in de machinebouw. Het salaris dat je verdient is hetzelfde als een werknemer die rechtstreeks bij het bedrijf werkt, evenveel ervaring heeft en over dezelfde opleidingen beschikt. Mocht je na deze klus behoeft hebben aan werk voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband dan kun je dat in je sollicitatie aangeven. Technicum kan dan veel voor jouw betekenen in hun netwerk. Ben je benieuwd naar het vacatureaanbod bij jou in de buurt klik dan op de knop vacatures Technicum in de menubalk.