Samensteller lasser voor vakantieperiode 2020

Ben je een ervaren samensteller lasser en ben je in de zomer van 2020 inzetbaar dan is dit tijdelijke project perfect geschikt voor jou. Technicum zoekt voor één van haar opdrachtgevers een samensteller lasser die in de zomermaanden een opdrachtgever kan helpen in de productie van machines in een machinefabriek. Ondanks de coronacrisis heeft dit bedrijf het wel heel druk. Mocht je juist in deze tijd op zoek zijn naar tijdelijk laswerk dan is dit je kans. Het project loopt na de zomervakantie af.

Wanneer kom je in aanmerking voor de vacature?

Technicum is op zoek naar een ervaren samensteller lasser die goed tekening kan lezen. Het laswerk vind plaats op MIG/MAG niveau 3 in verband met de posities en de kwaliteit van de lasverbindingen. Het is belangrijk dat je zelfstandig aan de slag kunt in deze functie want in de vakantieperiode is er weinig begeleiding. Om die reden zoekt het bedrijf ook geen BBL-er of onervaren kracht. Als ervaren kracht krijg je echter alle mogelijke middelen om je werk zo goed mogelijk uit te voeren.

Over welk bedrijf gaat het?

Het bedrijf is gevestigd tussen Harlingen en Leeuwarden en is gericht op de ontwikkeling, productie en levering van agrarische producten. Het gaat hierbij om grote complexe machines die uit meerdere componenten worden samengesteld. Het bedrijf is al jaren actief in deze sector en produceert machines voor binnenland en buitenland.

Fulltime tijdelijke functie

Een fulltime tijdelijke functie voor de vakantieperiode. Een ideale oplossing als overbrugging voor nieuw werk na de zomer. Mocht je werk zoeken voor langere tijd of voor een vast dienstverband dan kun je natuurlijk ook reageren. Technicum heeft een groot netwerk waardoor de kans groot is dat je na dit project aansluitend werk krijgt aangeboden.