Vacature lasser constructiebankwerker vanaf 11 juni 2021

Heb je ervaring als constructiebankwerker lasser en ben je op zoek naar een werkgever die aandacht heeft voor personeel met afwisselend werk? Dan is deze vacature interessant voor jou. Voor een klein bedrijf in het noord oosten van Friesland zijn we op zoek naar een lasser constructiebankwerker. Iemand die op basis van tekeningen werkstukken en constructies in elkaar kan hechten en aflassen. Naast laswerkzaamheden komt er ook wat montage op locatie bij kijken. Een diverse functie waarbij je met verschillende collega’s in teamverband samenwerkt.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie is het belangrijk dat je redelijk allround ingezet kunt worden als constructiebankwerker lasser. Je kunt zelfstandig MIG/MAG lassen en redelijk tot goed tekeningen lezen in de metaal. Daarnaast heb je een mbo opleiding in de metaaltechniek op minimaal niveau 2. Verder is voor montagewerkzaamheden een VCA certificaat van belang. Je hoeft niet in bezit te zijn van een rijbewijs zolang je maar op het werk in het noord oosten van Friesland kunt komen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een metaalbedrijf in de staalconstructie. Het bedrijf heeft ongeveer 20 werknemers in dienst. Binnen het bedrijf wordt in teamverband gewerkt. Werknemers werken met elkaar samen aan staalconstructies op de werkplaats. De staalconstructies worden later ook op locatie geplaatst door collega’s binnen het bedrijf. Zo levert het bedrijf totaaloplossingen voor tevreden klanten. Het bedrijf is goed bereikbaar vanuit Dokkum, Leeuwarden, Drachten en alle dorpen die binnen deze plaatsen vallen.

Arbeidsvoorwaarden

Voor de functie constructiebankwerker lasser kun je rekenen op een marktconform salaris. Dat ligt rond de 2400 bruto voor een lasser met een beetje ervaring. Je kunt meer verdienen als je over meer ervaring beschikt. Binnen het bedrijf kun je meer lasdiploma’s halen op kosten van het bedrijf. Daarnaast krijg je reiskostenvergoeding tegen 0,19 per kilometer op basis van woon-werkverkeer. Je krijgt in eerste instantie een tijdelijk contract maar kunt op den duur ook een vast contract krijgen. Werk is er genoeg bij het bedrijf en goed functionerende werknemers worden binnen het bedrijf gehouden en vormen een vaste schakel in het team.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature reageer dan via de knop vacatures in de menubalk op deze functie. Dan wordt er spoedig met je contact opgenomen.