Vacature mechatronica monteur vanaf 18 juni 2021 in Friesland

Als mechatronicamonteur ben je echt allround op het gebied van de machinebouw. Je werkt voornamelijk aan mechanische onderdelen van machines maar ook op elektrotechnisch gebied en elektronica ga je aan de slag. Je werkt samen met collega’s aan de bouw van complete machines die worden gebruikt om het klimaat in bedrijven te optimaliseren. Deze machines zijn duurzaam en maatschappelijk verantwoord. Kortom door de productie en installatie van deze machines lever je een bijdrage aan het optimaliseren van de veiligheid, gezondheid en het milieu waarin werknemers werken. Naast montage ga je ook aan de slag met zagen, knippen, boren en als je wilt kun je ook lassen.

Welke ervaring heb je nodig?

Een opleiding mechatronica op mbo niveau 2 of 3 is vereist voor deze functie. Werkervaring is gewenst op dit gebied maar niet noodzakelijk omdat je te maken krijgt met unieke machines. Verder is het belangrijk dat je in bezit bent van VCA en veilig werkt. Een rijbewijs is nodig als je in de toekomst ook op locatie zou willen werken als servicemonteur.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de functie mechatronicamonteur open staat is een machinebouwer en installatiebedrijf met ongeveer 30 medewerkers in dienst. Het bedrijf is gevestigd in Franeker en is goed bereikbaar vanuit Harlingen, Leeuwarden, Sneek en alle dorpen daar tussen. Het bedrijf is gericht op de ontwikkeling van vakkrachten. Je kunt beginnen als assistent monteur maar ook als ervaren monteur. Op den duur kun je doorgroeien naar een functie als servicemonteur.

Arbeidsvoorwaarden

De hoogte van het salaris is afhankelijk van je ervaring als mechatronicamonteur en je opleidingsniveau. Op basis daarvan krijg je een salaris conform de cao voor de kleinmetaal. Je krijgt daarnaast een reiskostenvergoeding van 0,19 euro per kilometer. Binnen het bedrijf krijg je de mogelijkheden om veiligheidscertificaten en opleidingen te behalen in de richting van techniek. Daarnaast heb je de mogelijkheid om door te groeien naar een steeds zelfstandiger functie en zelfs tot de functie servicemonteur.

Solliciteren

Wil je graag deze functie voor langere tijd? Ben je op zoek naar een mooie baan waarin je een toekomst kunt opbouwen. Klik op de knop vacatures om meer inzicht te krijgen in deze vacature en tevens het gehele vacatureaanbod.