Vacature mechatronicamonteur Friesland vanaf 10 juni 2021

Heb jij ervaring in de machinebouw en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit misschien een interessante vacature voor jou. Voor een bedrijf in de machinebouw zijn we op zoek naar een monteur met een mechatronica achtergrond. Iemand die aan de slag kan in de mechanische en elektrotechnische montage van machines. Je werkt op basis van tekeningen aan machines en installaties die worden gebruikt om de gezondheid van mensen op de werkvloer te bevorderen. Door deze machines wordt de luchtkwaliteit en worden de arbeidsomstandigheden verbetert. Een belangrijke functie is weggelegd voor de monteur mechatronica die de machines samen met collega’s inelkaar zet en test.

Welke ervaring heb je nodig?

Een mechatronica opleiding op minimaal mbo niveau 2 is voor deze vacature vereist. Ervaring in het assembleren en monteren van machines is ook vereist. Verder is het belangrijk dat je zelfstandig technische tekeningen kunt lezen. Het bedrijf zoekt in eerste instantie iemand in de machinebouw in Noord Friesland. Je werkt dan op de bedrijfslocatie. In de toekomst zou je ook in een servicefunctie aan de slag kunnen als je dat wilt. Dan is een rijbewijs vereist.

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in het uiterste noorden van Friesland en is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Er werken ongeveer 60 mensen bij het bedrijf in verschillende functies. Het bedrijf heeft klanten door heel Nederland en ook in het buitenland. De producten die het bedrijf maakt zijn uniek en worden door medewerkers met grote zorgvuldigheid gemaakt. Het bedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. Medewerkers zijn goed opgeleid en kunnen zich doormiddel van opleidingen en trainingen steeds verder ontwikkelen.

Arbeidsvoorwaarden

Als mechatronica monteur verdien je een salaris tussen de 2350 en 2800 bruto per maand. De hoogte van het salaris is afhankelijk van de ervaring en opleiding op het gebied van mechatronica en machinebouw. Uiteraard kun je binnen het bedrijf steeds meer verdienen naarmate je werkervaring toeneemt op dit gebied. Verder krijg je als monteur mechatronica reiskostenvergoeding tegen 0,19 per kilometer net als het andere personeel dat binnen het bedrijf werkzaam is. Bovendien kun je kosteloos opleidingen en trainingen volgen die gerelateerd zijn aan de functie.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact op. Je kunt via de knop vacatures in de menubalk reageren.