Vacature verspaner Friesland vanaf 10 juni 2021

Heb je ervaring met boren, draaien of frezen dan zijn we op zoek naar jou! We zijn namelijk op zoek naar een metaalbewerker die ervaring heeft in verspanende technieken. Binnen het bedrijf wordt gewerkt met zowel conventionele machines als met computergestuurde (CNC) banken. Binnen de functie verspaner kun je leren om met verschillende machines om te gaan. Hierbij kun je denken aan draaibanken en freesbanken. Het is belangrijk dat je iets van verspaning afweet als je in aanmerking wilt komen voor deze functie. Wil je meer weten? Lees dan snel verder.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor de functie verspaner heb je een klein beetje ervaring nodig in verspanende technieken. Hierbij kun je denken aan boren, tappen, draaien of frezen. Deze ervaring kun je hebben opgedaan in je werk maar eventueel ook in je opleiding. Het is belangrijk dat je veilig met machines kunt werken in de metaal en dat je jezelf verder wilt ontwikkelen op dit gebied. Het werk is in het noorden van Friesland.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de vacature verspaner open staat is een groot metaalproductiebedrijf en is gevestigd in het Noorden van Friesland. Het bedrijf heeft ongeveer 150 medewerkers in dienst die verschillende functies uitoefenen. Zo werken er lassers, samenstellers, draaiers, frezers en andere verspaners. Het bedrijf maakt halffabricaten voor verschillende andere bedrijven in de regio. Binnen het metaalbedrijf is veel aandacht voor de ontwikkeling van werknemers. Je kunt binnen je eigen functie doorgroeien maar ook binnen het bedrijf andere functies bemachtigen als je er werkt.

Arbeidsvoorwaarden

Als verspaner verdien je een salaris tussen de 2350 en 2800 bruto per maand. De hoogte van het salaris is afhankelijk van de ervaring en opleiding op het gebied van verspaning. Uiteraard kun je binnen het bedrijf steeds meer verdienen naarmate je werkervaring toeneemt op dit gebied. Verder krijg je als verspaner reiskostenvergoeding tegen 0,19 per kilometer net als het andere personeel dat binnen het bedrijf werkzaam is. Bovendien kun je kosteloos opleidingen en trainingen volgen die gerelateerd zijn aan de functie.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact op. Je kunt via de knop vacatures reageren.