Vacature TIG lasser RVS Friesland vanaf 17 juli 2022

Deze vacature is voor iedereen die ervaring heeft met TIG lassen en graag zichtwerk wil leveren. Kwaliteit staat hierbij op nummer 1. Snelheid komt op de tweede plek. Kortom een prachtige vacature voor iedereen die graag goed vakmanschap wil leveren op het gebied van lassen. De sector waar deze werkzaamheden voor worden uitgevoerd is de jachtbouw. In de rol van TIG lasser ben je verantwoordelijk voor de perfecte afwerking van het jachtbeslag. Het gaat daarbij om onder andere railingen van RVS en kikkers en bolders die aan boord van jachten worden geplaatst. Al deze producten behoren tot het zichtwerk van de jachtbouw. De jachten zijn onder andere voor de pleziervaart maar ook zeewaardige schepen worden voorzien van RVS jachtbeslag. Voor een RVS lasser is de uitdaging groot evenals de afwisseling. Ben je benieuwd naar deze vacature stuur dan snel je cv in.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze TIG lasfunctie is ervaring in RVS lassen van groot belang. Je moet ervaring hebben in het lassen van RVS buizen met een diameter van 2 cm tot 5 cm. Dat is belangrijk omdat je in deze functie veel railingen rondom last. Verder is het belangrijk dat je goed kunt tekeningen lezen en zelfstandig je werkstukken kunt hechten voordat je deze gaat aflassen. Bovendien moet je in teams kunnen samenwerken. Een opleiding op mbo niveau 2 of hoger in de metaaltechniek is een goede theoretische basis maar er wordt veel meer waarde gehecht aan praktijkervaring. Verder is een rijbewijs niet noodzakelijk als je maar op tijd op je werk kunt komen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een middelgroot bedrijf in de metaal. Er werken ongeveer 30 medewerkers inclusief kantoorpersoneel. Het bedrijf levert diverse producten voor de jachtbouw en is specialist op het gebied van RVS. Het bedrijf meet zelf de railingen in en maakt haar producten op de werkplaats. Daarna worden de producten geplaatst op locatie. Het bedrijf is goed bereikbaar vanuit Harlingen, Franeker en Sneek. Ook vanuit Leeuwarden kan het bedrijf met de auto goed bereikt worden.

Arbeidsvoorwaarden

Als je interesse hebt in deze vacature kun je altijd vragen naar jouw mogelijkheden. Het salaris is afhankelijk van de werkervaring en ligt tussen de 2600 en 2900 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je kunt als je wilt bij het bedrijf aanvullende lasdiploma’s behalen en eventueel een heftruckcertificaat en andere certificaten waardoor je veilig en vakkundig je werk kunt doen. Verder krijg je nog een reiskostenvergoeding. Je start met een contract voor bepaalde tijd. Dit wordt na verloop van tijd omgezet in een vast contract.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature van Technicum? Reageer dan snel via de knop vacatures Technicum in de menubalk.