Vacature machinebankwerker Friesland vanaf 18 juli 2022

Heb jij ervaring als machine-operator en wil je graag aan de slag in de metaal? Dan is de vacature machinebankwerker op jouw lijf geschreven. Als machinebankwerker gebruik je namelijk speciale machines om metaal in de gewenste vorm te brengen. In deze functie heb je de keuze om verschillende machines te bedienen. Hierbij kun je denken aan lasersnijmachines, boormachines, draaibanken en freesbanken. Een machinebankwerker is een specialist. Iemand die de machine heel goed kent en precies weet hoe deze ingesteld moet worden om de bewerking zo goed mogelijk uit te voeren. Natuurlijk krijg je van te voeren een goed inwerktraject zodat je precies weet hoe je een machine moet instellen en vullen. Zo wordt je tijdens je werk ontwikkelt tot een specialist.

Welke ervaring heb je nodig?

Het is voor deze functie van belang dat je ervaring hebt met het veilig bedienen van machines. Ervaring als operator is dus een goede basis. Verder is het van belang dat je wel een technisch inzicht hebt. Bijvoorbeeld vanuit een technische opleiding of een hobby met een technische inslag. Een opleiding op mbo niveau twee in de techniek is een goede basis. Je moet veilig kunnen en willen werken. Het bedienen van een machine brengt namelijk verantwoordelijkheid met zich mee. Een rijbewijs heb je overigens niet nodig maar het is wel van belang dat je op tijd op je werk kunt komen. Het werk is in de omgeving van Leeuwarden.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een allround metaalbedrijf. Het bedrijf produceert verschillende producten waaronder frames, halffabricaten, staalconstructies en gedeelten van machines. De werkzaamheden van het bedrijf worden over verschillende afdelingen uitgevoerd. Zo is er een voorbewerking, lasserij, plaatwerkerij, expeditie en verspaning. De personeelsleden werken in verschillende functies en disciplines. Het bedrijf geeft veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Doormiddel van opleidingen en trainingen wordt je steeds gespecialiseerder in je werk. Daarnaast kun je ook breder worden ingezet waardoor je nog meer afwisseling krijgt. Het bedrijf is gevestigd in het noorden van Nederland.

Arbeidsvoorwaarden

Als machinebankwerker verdien je een salaris rond de 2500 euro. De hoogte van het salaris is afhankelijk van je werkervaring en de mate waarin je zelfstandig met de machine aan de slag kunt. Het bedrijf is gekoppeld aan een cao en deze is bepalend voor je exacte salarisinschaling. Tijdens je werk kun je verschillende opleidingen en trainingen volgen waardoor je nog beter wordt in je werk en nog gespecialiseerder wordt in het bedienen van de machines. Een specialist verdient een salaris rond de 3000 euro. De opleidingen en trainingen worden voor je betaald. Verder krijg je ook reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer woon-werkverkeer.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan snel via de knop vacatures Technicum in de menubalk.