Vacature aluminium lasser Friesland vanaf 12 juli 2022

Heb jij ervaring met de MIG lastechniek en kun jij hiermee aluminium constructies samenstellen? Dan is deze functies interessant voor jou. Aan de hand van technische tekeningen ga diverse constructies van aluminium maken, door het plaat werk te hechten en af te lassen. De werkzaamheden ga je zelfstandig uitvoeren, maar in de praktijk overleg je met collega’s over hoe de constructies het beste kunt hechten. Daarnaast maak je gebruik van diverse lasposities, hierbij kun je denken aan; onder de hand lassen, stapelen, uit de zij lassen en ook ga je regelmatig een hoeklas maken. Kortom een functie met verschillende lasposities en diversiteit in producten en constructies.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor een goede aluminium lasverbinding is veel ervaring nodig met de lastechniek MIG en dan specifiek met aluminium. Met minimaal 3 jaar ervaring met het lassen van aluminium heb je een goede basis om de functie uit te voeren als aluminium lasser. Daarnaast beschik je over een MBO opleiding niveau 2 in de metaaltechniek of vergelijkbaar. Verder kun je technische tekeningen lezen, om constructies vakkundig samen te stellen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor je aan de slag gaat is gespecialiseerd in het opbouwen en ombouwen van vrachtwagens. Bij het bedrijf werken medewerkers in diverse functies zoals lasser, montage medewerker en spuiter. Deze medewerkers zijn stuk voor stuk allemaal vakkrachten. Samen met het team lever je een vakkundig samengesteld product, aan diverse bedrijven zoals onder andere verschillende gemeentes. De vacature voor aluminium lasser staat open bij een bedrijf in de omgeving van Leeuwarden en is goed te bereiken vanaf Harlingen, Sneek, Bolsward en Franeker. 

Arbeidsvoorwaarden

Een fulltime dienstverband met een salaris rond de €2700 bruto per maand, passend bij jouw ervaring als aluminium lasser. Verder ontvang je een reiskostenvergoeding van 0,19 per gereden kilometer woon-werkverkeer. Via Technicum is het mogelijk om diverse opleidingen en cursussen te doen, deze worden voor jou vergoed. Door het volgen van een opleiding en/ of een cursus vergroot je je kennis en vaardigheden. In eerste instantie ga je aan de slag op basis van een contract met bepaalde tijd. Wanneer het van beide kanten goed bevalt is het mogelijk om het contract om te zetten naar een contract voor bepaalde tijd.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze baan neem dan snel contact op met Technicum via de knop vacatures in de menubalk.