Vacature productiemedewerker omgeving Franeker vanaf juli 2022

Ben jij een echte sleutelaar en werk je graag met je handen? Dan is deze vacature heel geschikt voor jou. Voor een leuk bedrijf in de bouw van machines en metaalconstructies zijn wij op zoek naar handige mensen die graag de handen uit de mouwen steken. Voor het werk is geen opleiding in de techniek nodig maar wel een beetje technisch inzicht. Je stelt frames voor machines samen met behulp van duidelijke tekeningen. De producten zijn verschillend en worden in de machinebouw en staalconstructie gebruikt. Je werkt samen met een ervaren collega waardoor je altijd een aanspreekpunt hebt. Als je het sleutelen echt heel leuk vind kun je jezelf verder door ontwikkelen en kun je ook nog een opleiding volgen. Zo kun je belangrijke stappen zetten in je loopbaan.

Welke ervaring heb je nodig?

Het is voor deze vacature belangrijk dat je heel gemotiveerd bent en van actie houdt. We zoeken iemand die graag in beweging is en in staat is om constructies in elkaar te zetten met behulp van tekeningen. Daarvoor hoef je niet een specifieke opleiding te hebben gevolgd. Als je een BBL traject wil volgen dan is het wel belangrijk dat je over een technische opleiding beschikt met minimaal niveau 1 als startkwalificatie. Een rijbewijs is niet nodig maar het is wel belangrijk dat je om 7:00 in Franeker kunt zijn.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de productiefunctie open staat is een allround bedrijf in de bouw van machines en constructies. Het bedrijf heeft een brede klantenkring waardoor diverse projecten worden uitgevoerd. Er zijn verschillende frames en constructies die seriematig worden gemaakt. Daardoor draait het vaak meer om snelheid dan om kwaliteit. Bepaalde functies zijn echter wel meer gericht op specialistisch werk. Daarom is er binnen het bedrijf de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien naar complexer werk. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld ook een lasafdeling en een plaatwerkafdeling. Ook hierbinnen zijn verschillende functies mogelijk. Het bedrijf is goed te bereiken vanuit Harlingen, Leeuwarden, Sneek en Heerenveen.

Arbeidsvoorwaarden

Een productiemedewerker bij dit bedrijf verdient een salaris rond de 2200 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Hoe meer ervaring je hebt hoe groter de uitdaging is die je aankunt. Dan kun je ook meer geld verdienen. Je krijgt een mogelijkheid om een heftruckcertificaat te behalen en andere aanvullende opleidingen te volgen waardoor je beter wordt in je werk. Verder ontvang je een reiskostenvergoeding voor de reiskosten die je maakt in je woon-werkverkeer. Tot slot ga je aan de slag op basis van een contract voor bepaalde tijd. Je kunt ook aan de slag op basis van een projectcontract. Daardoor is het werk ook geschikt voor iemand die tijdelijk werk zoekt in verband met vakantie of in verband met een opleiding die in september gaat beginnen.  

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature dan kun je direct solliciteren via de knop vacatures Technicum in de menubalk.