Vacature logistiek medewerker omgeving Leeuwarden vanaf juli 2022

Ben jij een ervaren logistiek medewerker en zoek je een andere uitdaging? Die kunnen we jou bieden! Bij een leuk bedrijf in de metaaltechniek zijn we op zoek naar iemand die graag aan de slag wil in een brede functie in de logistiek. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het verplaatsen van plaatmateriaal en kokers naar verschillende productie-afdelingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het op orde houden van het magazijn en help je de inkoper met het voorraadbeheer en de inkoop van nieuwe materialen, gereedschappen en producten. Het werk is divers en ook het aantal uren dat je ingezet kunt worden mag je zelf afstemmen. Het bedrijf zoekt iemand die in ieder geval 16 uur per week zou willen werken als logistieke kracht. Meer uren kan altijd in overleg. Dit is dus de ideale kans voor iemand die graag veel vrijheid heeft met betrekking tot logistieke werkzaamheden.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in de logistiek is vereist. Minimaal 2 jaar werkervaring op dit gebied wordt beschouwd als een goede basis. Je hebt ervaring met het besturen van een heftruck en hebt ook een heftruckbewijs of bent bereid deze te halen. Je kunt goed overzicht houden en kunt ook prima communiceren met collega’s zodat je tijdig materialen kunt aanleveren en transporteren. Je bent in staat om in een computerprogramma de voorraad bij te houden en je trekt aan de bel als er problemen dreigen te ontstaan in de bevoorrading. Een rijbewijs heb je niet nodig maar kan wel handig zijn als je ver uit de buurt van Franeker woont.

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in Franeker en heeft ongeveer 30 mensen in dienst. Een groot deel van het bedrijf draait om de productie van machines die van plaatstaal in elkaar worden gezet. De productieafdeling kan echter niet zonder een logistieke medewerker die het overzicht heeft. Momenteel wordt er op logistiek gebied niet echt vanuit 1 persoon gewerkt. Dat betekent dat iedereen wat logistiek werk doet voor zijn of haar eigen werkzaamheden en afdeling. Dat kan veranderen als jij in dienst komt. Dat ben jij verantwoordelijk voor het logistieke proces. De medewerkers kijken uit naar jouw komst.

Arbeidsvoorwaarden

Een logistiek medewerker verdient een salaris rond de 2500 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Als je minder uren per week werkt zal het salaris naar ratio worden bepaald. Je kunt binnen het bedrijf kosteloos je heftruckcertificaat (her)halen en daarnaast kun je ook andere opleidingen en trainingen volgen. Je krijgt reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer woon-werkverkeer. In eerste instantie krijg je een tijdelijk contract maar je kunt als je langer bij het bedrijf werkt ook een vast contract ontvangen.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature dan kun je direct solliciteren via de knop vacatures Technicum in de menubalk.