Vacature MIG aluminium lasser Harlingen vanaf 11 oktober 2021

Heb jij ervaring in het lassen van aluminium constructies doormiddel van het MIG lasproces? Dan is deze vacature interessant voor jou. Op basis van technische tekeningen ga je verschillende constructies van aluminium in elkaar hechten en aflassen. Het werk gebeurd zelfstandig maar je gaat in de praktijk ook vaak samen met collega’s overleggen over hoe de constructies inelkaar gehecht moeten worden. Het materiaal heeft verschillende diktes. Daarnaast zijn er ook verschillende lasposities. Hierbij kun je denken aan onder de hand lassen, stapelen, uit de zij lassen en af en toe boven het hoofd lassen. Naast het samenstellen en aflassen doe je ook een stukje voorbewerking en nabewerking. Hierbij kun je denken aan het slijpen van de laskanten en het nabewerken van de lasnaad. Het bedrijf is gericht op kwaliteit en heeft ook veiligheid hoog op de agenda staan.

Wie ben je?

Voor een kwalitatief goede aluminium lasverbinding is veel ervaring in de lastechniek nodig, specifiek met het materiaal aluminium. Als je minimaal 3 jaar regelmatig aluminium hebt gelast kun je deze functie in de basis goed uitvoeren. Een mbo opleiding in de metaaltechniek, werktuigbouwkunde, constructie of vergelijkbare opleidingsrichting is een belangrijke theoretische basis. Voor het vakkundig samenstellen is het belangrijk dat je technische tekeningen kunt lezen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is gevestigd in de omgeving van Harlingen. Het bedrijf is goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, Franeker, Sneek en Bolsward. Binnen het bedrijf werken verschillende vakkrachten in diverse functies. Hierbij kun je denken aan ijzerwerkers, samenstellers en aflassers. De materialen waarmee gewerkt wordt zijn heel verschillend. Hierbij kun je denken aan RVS, staal en aluminium. Dus zowel ferro als non-ferro materialen. De lasprocessen verschillen daardoor ook. Voor ervaren lassers heeft het bedrijf veel uitdaging.

Wat bieden wij jou?

Een salarisindicatie rond de 2700 bruto per maand voor een fulltime dienstverband is passend voor een ervaren aluminium lasser. Binnen het bedrijf krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van lassen en samenstellen. Hiervoor kun je verschillende lasdiploma’s of certificaten behalen. De kosten worden door het bedrijf betaald. Je ontvangt ook reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer woonwerk verkeer. Je kunt aan de slag op basis van een bepaalde tijd contract. Na een periode op tijdelijke basis te hebben gewerkt kun je in aanmerking komen voor een vast contract bij het bedrijf.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan snel via de knop vacatures in de menubalk.