Vacature machinebediener metaal vanaf 1 september 2021

Heb jij ervaring als machineoperator of productiekracht in de metaaltechniek en ben je toe aan een volgende stap? Lees dan snel verder. Voor een toonaangevend bedrijf in de metaaltechniek zijn wij op zoek naar een machinebankwerker. Een machinebankwerker is iemand die doormiddel van machines bewerkingen uitvoert op metaal. In feite ben je als machinebankwerker dus een machinaal metaalbewerker. Je leert in deze functie te werken met een computergestuurde boorstraat. Daarnaast leer je ook draaien en frezen. Op die manier wordt je allround in de verspanende technieken in de metaal. Mocht je al een beetje ervaring hebben in deze technieken dan is dat mooi meegenomen maar het is geen harde eis omdat je het vak tijdens je werk kunt leren. Meer weten over de functie-eisen? Lees de volgende alinea.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature is basiskennis in de metaalbewerking een belangrijke vereiste. Je hoeft echt geen tientallen jaren in de metaal te hebben gewerkt om voor deze functie in aanmerking te komen. Een jaar of twee werkervaring als machineoperator en een goed technisch inzicht zijn de belangrijkste punten waar naar gekeken gaat worden als je gaat solliciteren. Het is wel belangrijk dat je de mogelijkheid hebt om in Sint Annaparochie te komen met eigen vervoer of met openbaar vervoer.

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in de ontwikkeling van machines en apparaten in de transportsector. Er werken ongeveer 40 mensen binnen het bedrijf in verschillende functies. Het bedrijf heeft een boorstraat, lasafdeling, montage afdeling en daarnaast nog afdelingen die gericht zijn op ontwerp, logistiek en verkoop. Dat maakt het bedrijf interessant voor iedereen die van techniek houdt en zichzelf verder wil ontwikkelen. Het bedrijf is gevestigd boven Leeuwarden en is ook goed bereikbaar vanuit Franeker, Harlingen en Dokkum.

Arbeidsvoorwaarden

Als starter kun je in de functie als machinebediener een salaris verdienen rond de 2200 euro bruto. Een ervaren machinebediener in de verspaning kan echter al snel 2600 tot 2800 verdienen bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Er is dus ruimte voor groei. Daarnaast is er ook ruimte voor opleiding en ontwikkeling doormiddel van scholing en training. Zo kun je steeds beter met machines omgaan en leer je die ook programmeren.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze technische vacature? Neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk. Dan kom je in een digitale omgeving waarin je meerdere technische vacatures kunt zien en direct kunt solliciteren via een knop waarmee je ook je cv kunt insturen.