Vacature vakantiewerk productiemedewerker metaal noord Friesland in 2021

Ben jij in juni en augustus op zoek naar een vakantiebaan of tijdelijke baan dan is dit een ideale kans om geld te verdienen. Voor een klein metaalproductiebedrijf zijn we op zoek naar een productiekracht. Het gaat om het verven van metaal met een primer. Een mooie technische baan waarbij je de voorbewerking doet voor je collega die het metaal vervolgens gaat spuiten. Het is een baan voor de maanden juni en augustus van dit jaar.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor dit vakantiewerk heb je geen ervaring nodig maar wel een goede motivatie. Je werkt van 7:00 tot 16:00 samen met collega’s aan metaalproducten. Het is belangrijk dat je nauwkeurig bent en de verf goed kunt aanbrengen op staal doormiddel van kwasten en rollers. Daarnaast is de werklocatie in St Annaparochie. Dat is boven Leeuwarden. Het is belangrijk dat je met eigen vervoer hier naar toe kunt komen.

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in de metaalbranche en maakt grote staalconstructies. Binnen het metaalbedrijf zijn verschillende afdelingen waaronder een lasafdeling, voorbewerking en een spuiterij. Deze functie staat open bij de voorbewerking van de spuiterij. Hier werken nog twee collega’s.

Arbeidsvoorwaarden

Als vakantiekracht wordt je ingeschaald conform de cao van de kleinmetaal. Daarnaast krijg je reiskostenvergoeding tegen de kosten van openbaar vervoer of tegen 0,19 per kilometer. Ben je geen vakantiekracht en zoek je werk voor langere tijd? Dan is deze functie ook passend maar hou er rekening mee dat het wel gedurende een korte periode is. Het werk is voor twee maanden.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan snel via de knop vacatures in de menubalk. Dan tref je meteen een overzicht van alle vacatures in heel Nederland. Zo is er altijd een vacature in de techniek bij jou in de buurt.