Vacature heftruckchauffeur Emmeloord vanaf 25 mei 2021

Rijden met een heftruck is de kern van deze vacature. Voor een groot technisch bedrijf in de bouw van machines en installaties zijn heftruckchauffeurs van groot belang. Dankzij ervaren heftruckchauffeurs worden onderdelen, materialen, halffabricaten en machines op het juiste moment op de juiste plaats gebracht. Dat is belangrijk omdat het bedrijfsproces en de productie dan kunnen doorgaan. Zonder ervaren heftruckchauffeurs gaat het logistieke proces niet goed. Daarom is het bedrijf dringend op zoek naar ervaren heftruckchauffeurs die goed kunnen samenwerken en meedenken over het logistieke proces. Gezamenlijk wordt er voor gezorgd dat afdelingen tijdig hun voorraden krijgen producten tijdig worden afgevoerd zodat nergens een logistiek probleem ontstaat. Ben jij een ervaren heftruckchauffeur en herken je jezelf in deze functie neem dan contact op.

Welke ervaring heb je nodig?

Je kunt goed overweg met een heftruck en hebt minimaal 2 jaar regelmatig op een heftruck gereden om het logistieke proces van bedrijven te ondersteunen. Voor de vacature heftruckchauffeur heb je een geldig certificaat nodig: veilig werken met een heftruck oftewel een heftruckcertificaat. Een VCA certificaat is gewenst maar kan ook op kosten van het bedrijf worden gehaald. Verder is ook een technische mbo opleiding gewenst maar niet noodzakelijk. Je moet met eigen vervoer op de bedrijfslocatie in Emmeloord kunnen komen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de vacature heftruckchauffeur open staat is gevestigd in de omgeving van Emmeloord het bedrijf is actief in de agrarische sector en produceert machines en installaties voor bedrijven in deze sector. Het bedrijf werkt voor een deel projectmatig. Dat betekent dat je gedurende bepaalde periodes in een jaar extra logistieke medewerkers en heftruckchauffeurs worden ingezet. Daarnaast heeft hebt bedrijf monteurs in dienst voor het bedraden van kasten, panelen en complete machines. Naast koelmonteursmonteurs werken er ook installatiemonteurs, elektromonteurs, lassers en constructiebankwerkers bij het bedrijf evenals mechanisch monteurs. Hoewel het bedrijf veelal projectmatig werkt zijn er ook mogelijkheden om een vast contract te krijgen.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris van een ervaren heftruckchauffeur ligt rond de 2400 euro bruto basis bij een fulltime dienstverband. Als er sprake is van weinig ervaring zal het salaris iets lager liggen maar krijg je wel de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en trainingen te volgen. Hoewel je een heftruckcertificaat nodig hebt om deze functie te mogen uitvoeren krijg je ook de mogelijkheid om binnen het bedrijf opleidingen en trainingen te volgen. In eerste instantie is deze functie voor een projectperiode tot oktober 2021. Wanneer je voor kortere duur of juist voor langere duur beschikbaar bent kun je dat in je motivatie bij je sollicitatie benoemen. Je krijgt een reiskostenvergoeding conform het bedrijfsregelement op dit gebied.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze fulltime baan gedurende een project neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk. Dan kom je in contract met een consultant die je verder kan helpen om deze baan binnen te halen.