Vacature magazijnmedewerker Emmeloord vanaf 22 april 2021

Heb jij ervaring als magazijnmedewerker of logistiek medewerker en zoek je een nieuwe baan? Lees dan snel verder. Voor een technisch bedrijf in Emmeloord zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker die graag in een technisch bedrijf wil werken. Jou rol is heel belangrijk. Jij vervoert namelijk alle onderdelen en materialen naar de werkplaats en verschillende afdelingen. Dankzij jou kan iedereen zijn of haar goed werk uitvoeren. Daarnaast ben je ook een belangrijke persoon in het op orde houden van het magazijn en de voorraad. Natuurlijk werk je met je collega’s samen en zorg je er voor dat het logistieke proces goed verloopt.

Welke ervaring heb je nodig?

Als magazijnmedewerker heb je 2 jaar of meer ervaring nodig als logistiek medewerker, heftruckchauffeur of magazijnkracht. Het is belangrijk dat je op een heftruck kunt rijden en goed orde en overzicht kunt houden. Je kunt goed samenwerken en bent flexibel ingesteld. Ook heb je een beetje kennis van het administratieve proces dat hoort bij logistiek werk. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om de voorraden op te zoeken in computerprogramma’s en het inboeken van nieuwe materialen en onderdelen. De vacature staat open in Emmeloord, het is belangrijk dat je zelf op deze locatie kunt komen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de vacature magazijnmedewerker open staat is een grote machinebouwer voor de agrarische industrie. Het bedrijf maakt allemaal machines en apparaten die gebruikt worden om het land te bewerken en de oogst binnen te halen. Een grote onderneming met veel verschillende functies en afdelingen. Binnen het bedrijf is doorgroeien mogelijk en je kunt je ook zeker specialiseren. Het bedrijf werkt op basis van opdrachten en projecten die ze ontvangt van haar klanten. Dat zorgt er voor dat er veel dynamiek is. Voor een logistieke afdeling betekent dat veel afwisseling.

Arbeidsvoorwaarden

Als magazijnmedewerker heb je een uitdagende functie in de machinebouw. Een logistieke rol in dit bedrijf is belangrijk en in deze functie kun je een goed salaris verdienen. Dit salaris wordt vastgesteld op basis van de cao van het inlenende bedrijf. Daardoor is je salaris altijd gelijkwaardig aan een andere logistieke medewerker die met dezelfde ervaring hetzelfde werk doet. Bovendien krijg je ook reiskosten vergoed tegen de reiskostenregeling van het bedrijf. Ook hierin wordt je gelijk behandeld als je collega’s. Binnen het bedrijf kun je verder ook allemaal opleidingen en trainingen volgen zodat je nog beter wordt in je werk. Hierbij kun je ook denken aan een heftruckcertificaat en een VCA certificaat.

Solliciteren?

Heb je interesse in de vacature magazijnmedewerker reageer dan snel via de knop vacatures in de menubalk. Dan krijg je snel bericht.