Vacature consultant Technicum Leeuwarden vanaf 23 april 2021

In Leeuwarden zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven consultant voor onze technische uitzendorganisatie. Bij Technicum wordt in teamverband gewerkt naar een gezamenlijk succes. Wil jij werken in een ambitieus team en ben jij iemand die denkt in mogelijkheden? Wil jij een belangrijke rol spelen op de technische arbeidsmarkt in de regio Leeuwarden en Noord Friesland? Zou je graag mensen aan een baan willen helpen in de techniek en wil jij jouw eigen klantenportefeuille opbouwen en uitbreiden? Dan ben jij iemand die we zoeken. De nadruk ligt vooral op het zoeken naar kandidaten voor technische functies. Je bent dus vooral aan het werven en recruiten?

Als intercedent binnen Technicum vervul je een complete van inschrijving van kandidaten tot en met het plaatsen. Je bent daardoor een echte allrounder. Doormiddel van een professioneel inwerktraject ontwikkel jij je tot een specialist in alle facetten van een technisch uitzend- en detacheringsbureau. Je doet accountmanagement en pleegt acquisitie op verschillende bedrijven binnen de techniek. Binnen de techniek ben je met name gericht op de sectoren installatietechniek en elektrotechniek. Dit zijn belangrijke sectoren voor de verduurzaming van Nederland. Je werft en selecteert dus aankomende monteurs in de zonnepanelen, installatiemonteurs die warmtepompen plaatsen en andere vakmensen die de komende tijd een belangrijke rol vervullen in de duurzame techniek.

Naast de persoonlijke band die je opbouwt met de vakmensen bewaak je het gehele proces goed en maak je duidelijke afspraken met zowel kandidaat als klant. Technicum staat bekend als een organisatie die veel waarde hecht aan een goed contact. Binnen Technicum werk je nauw samen met het team. Je wordt door je collega’s ingewerkt en collega’s helpen elkaar om onze doelstellingen te behalen. Je hebt dus teamdoelstellingen in plaats van persoonlijke doelstellingen. Dat zorgt voor een goede onderlinge band en een optimale samenwerking. Kortom, ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, commercieel gedreven, sociaal sterk en wil jij jezelf ontwikkelen op het gebied van arbeidsbemiddeling solliciteer dan direct.

Wie ben je?

Voor deze vacature is ervaring als intercedent een voordeel maar deze ervaring is niet noodzakelijk. Ook sollicitanten die enthousiast zijn met minder ervaring op zak kunnen reageren als je maar een passie hebt voor de techniek en arbeidsbemiddeling. Je kunt dus instromen in deze functie met weinig ervaring maar de juiste mentaliteit. Als je wel ervaring hebt kun je ook solliciteren en kun je wellicht als snel een stapje maken naar een senior niveau. De volgende aspecten zijn belangrijk

HBO werk- en denkniveau;
ervaring in de verkoop en commercie;
ondernemend ingesteld;
goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om snel te kunnen schakelen tussen niveaus van communiceren;
Kennis van techniek is niet vereist, maar enige affiniteit is wel belangrijk om de vaktermen te leren;
Daarnaast ben je in bezit van een rijbewijs B, zodat je zelfstandig bezoeken kan afleggen.
Fulltime beschikbaar, op zoek naar vast werk.
Je bent gericht op een team en kunt goed samenwerken

Over Technicum

Technicum is een detacheringsbureau die gespecialiseerd is in de technische branche, waarbij onze focus ligt op technisch specialisten op niveau. De techniek is een prachtige dynamische sector die veel ruimte biedt voor flexibel personeel en waar wij al ruim 30 jaar ervaring in hebben opgebouwd.
De dienstverlening van Technicum bestaat uit het uitzenden en detacheren van technische uitzendkrachten bij verschillende opdrachtgevers. Daarnaast is Technicum sterk in het aanbieden van opleidingstrajecten voor enthousiaste BBL-leerlingen. Zo levert Technicum een belangrijke bijdrage aan het ontwikkelen en opleiden van aankomende technische specialisten.

Technicum is onderdeel van USG People Nederland en heeft ongeveer 20 vestigingen door Nederland, met het hoofdkantoor in Almere. Binnen Technicum heerst een informele werksfeer. Er is veel ruimte voor plezier en gezelligheid, zonder het resultaat uit het oog te verliezen. Iedere vestiging krijgt jaarlijks een budget toegewezen en er heerst een onderling teamgevoel om dit budget te behalen en te strijden voor een gezamenlijke bonus.

Het team van Technicum Leeuwarden bestaat uit een manager en 3 ervaren intercedenten. Door de huidige coronamaatregelen zijn de vestigingen op afspraak open. Toch is solliciteren zeker mogelijk en kunnen er op afspraak gesprekken plaatsvinden. Als je wordt aangenomen zal het inwerktraject grotendeels digitaal worden uitgevoerd. Hierdoor is Technicum goed in staat om nieuwe intercedenten op de juiste manier te verwelkomen en in te werken. Zodra het kan, maakt het thuiswerken uiteraard weer plaats voor de gezelligheid van het werken op de vestiging in Leeuwarden.

Wat kan Technicum jou bieden

Een marktconform startsalaris;
Een goede bonusregeling waar je met je team duidelijke doelstellingen in kunt behalen;
Er wordt een laptop en smartphone ter beschikking gesteld;
Je krijgt per jaar 20 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag;
Daarnaast ontvang je 6% persoonlijk budget om bijvoorbeeld extra vrije dagen te kopen of je sportschool abonnement te betalen
Verder is er een collectieve ziektekostenverzekering en pensioenregeling;
Je krijgt een uitgebreid inwerktraject en opleidingsprogramma waarin je alles leert over de vaardigheden die je nodig hebt als consultant;
Daar bovenop krijg je de keuze uit ruim 100 online trainingen;
Je gaat aan de slag op basis van een contract voor bepaalde tijd, maar bij wederzijdse goedkeuring, wordt deze zeker omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.