Vacature assemblagemedewerker Emmeloord vanaf 22 april 2021

Deze functie is voor de echte sleutelaar. Iemand die graag op basis van tekening machines wil opbouwen op mechanisch gebied. Je werkt in teams maar ook zelfstandig aan grote machines voor de agrarische sector. Uitdagend en mooi werk voor bepaalde tijd maar eventueel ook voor langere tijd. De keuze is aan jou! We zoeken mensen die handig zijn en een goed technisch inzicht hebben. Monteurs en sleutelaars die goed kunnen samenwerken en de handen uit de mouwen steken. Heb je interesse? Lees dan snel verder.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature heb je ervaring nodig in het opbouwen en assembleren van machines of apparaten. Het is belangrijk dat je tekeningen kunt lezen en in staat bent op basis van tekeningen onderdelen bij elkaar te zoeken en machines en constructies samen te stellen. Als je kunt lassen is dat mooi meegenomen maar het is geen harde eis. Verder is het belangrijk dat je een mbo opleiding in de techniek hebt gevolgd op minimaal mbo niveau 2. Tot slot is het werk in Emmeloord en daar moet je zelfstandig kunnen komen met eigen vervoer. Meerijden kan wel maar niet altijd vandaar dat eigen vervoer belangrijk is.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een grote machinebouwer voor de agrarische industrie. Het bedrijf maakt allemaal machines en apparaten die gebruikt worden om het land te bewerken en de oogst binnen te halen. Een grote onderneming met veel verschillende functies en afdelingen. Binnen het bedrijf is doorgroeien mogelijk en je kunt je ook zeker specialiseren. Het bedrijf werkt op basis van opdrachten en projecten die ze ontvangt van haar klanten. Dat zorgt er voor dat er veel dynamiek is.

Arbeidsvoorwaarden

Als assemblagemedewerker oftewel monteur machinebouw kun je een goed salaris verdienen. Dit salaris wordt vastgesteld op basis van de cao van het inlenende bedrijf. Zo verdien je altijd net zoveel als je collega’s die met dezelfde ervaring hetzelfde werk verrichten. Bovendien krijg je ook reiskosten vergoed tegen de reiskostenregeling van het bedrijf. Ook hierin wordt je gelijk behandeld als je collega’s. Binnen het bedrijf kun je verder ook allemaal opleidingen en trainingen volgen zodat je nog beter wordt in je werk. Hierbij kun je ook denken aan een heftruckcertificaat en een VCA certificaat.

Solliciteren?

Heb je interesse in de vacature assemblagemedewerker of monteur reageer dan snel via de knop vacatures in de menubalk. Dan krijg je snel bericht.