Vacature magazijnmedewerker Emmeloord vanaf 30 maart 2021

Heb jij ervaring als magazijnmedewerker en wil je graag een nieuwe uitdaging dan is deze vacature geschikt voor jou. Voor een groot bedrijf in de landbouwmechanisatie zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker met een aantal jaren ervaring. Het gaat om orderpicken, heftruck rijden, intern transport en het inboeken van materialen en machineonderdelen. Verder zorgdragen voor de algehele orde en netheid van het magazijn. Je werkt in een team als magazijnmedewerker waarbij je veel overleg hebt met je collega’s. Mocht je vragen hebben dan is er altijd iemand die je kan helpen. Samenwerken is een belangrijk aspect van de sfeer in het bedrijf.

Welke ervaring heb je nodig?

Een jaar of drie ervaring als magazijnmedewerker of logistiek medewerker is vereist. Het zou mooi zijn als je in een technisch bedrijf deze werkzaamheden hebt opgedaan zodat je een beetje materiaalkennis hebt van de werktuigbouwkunde en metaaltechniek. Je moet kunnen heftruckrijden. Een opleiding op mbo niveau 1 of 2 is een minimale eis. Verder is het belangrijk dat je zelfstandig in Emmeloord kunt komen. Daar zou je met de auto, openbaar vervoer of op de fiets naar toe moeten kunnen komen.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een grote organisatie in de industrie in de voedingsmiddelenindustrie. Er worden in het bedrijf machines en installaties gemaakt voor agrarische bedrijven. Binnen het bedrijf werken ongeveer 100 medewerkers in verschillende functies. De magazijnmedewerker vervult een belangrijke logistieke rol. Je bent namelijk medeverantwoordelijk voor het bevoorraden van de afdelingen in het bedrijf. Binnen het bedrijf is veel aandacht voor de ontwikkeling en groei van medewerkers. Je kunt hiervoor opleidingen en trainingen volgen zodat je altijd in staat bent om je werk goed en veilig uit te kunnen voeren.

Arbeidsvoorwaarden

Als magazijnmedewerker kun je een salaris verdienen tussen de 1950 en 2200 euro bruto per maand. Je krijgt een reiskostenvergoeding op basis van de cao van het bedrijf. Bovendien krijg je de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen waardoor je nog beter wordt in je werk.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan snel door op de knop vacatures Technicum in de menubalk te klikken. Dan kom je in een digitaal overzicht met vacatures en de mogelijkheid om je cv in te sturen.