Vacature heftruckchauffeur Emmeloord vanaf 31 maart 2021

Ben jij een ervaren heftruckchauffeur of heb je in je werk veel met een heftruck gereden dan is dit een geschikte functie voor jou. Voor een mooie organisatie zijn wij op zoek naar een chauffeur met een logistieke achtergrond. Het grootste deel van het werk bestaat uit het transporteren van materialen en machine-onderdelen in een groot technisch bedrijf. Dit transport wordt grotendeels met de heftruck gedaan waardoor de functie met name gericht is op het rijden met een heftruck. Je werkt ook als orderpicker waarbij ook registratie van inkomende goederen aan de orde komt. Een veelzijdige functie voor een logistiek persoon die het mooi vind om een groot deel van de dag met een heftruck te rijden.

Welke ervaring heb je nodig?

Allereerst natuurlijk ervaring als heftruckchauffeur. Je hebt een certificaat nodig voor veilig werken met een heftruck of je moet bereid zijn om dit binnen korte tijd op kosten van het bedrijf te behalen. Een achtergrond in de logistieke sector is vereist. Mocht je ook nog wat ervaring hebben opgedaan bij een technisch bedrijf dan is dit handig omdat je dan verstand hebt van bepaalde onderdelen en gereedschappen die binnen dit bedrijf worden gebruikt. Het werk is in Emmeloord en het betreft een fulltime functie.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de vacature voor heftruckchauffeur open staat is een grote technische organisatie die machines en installaties voor de agrarische sector produceert en plaatst. Binnen het bedrijf worden complete machines opgebouwd en worden collega’s voorzien van materialen doormiddel van de logistieke afdeling. Daar werken logistieke medewerkers in verschillende functies waaronder magazijnmedewerker, orderpicker en heftruckchauffeur. In de laatste functie zoeken ze versterking. Omdat er verschillende functies zijn binnen de logistieke afdeling kun je ook doorgroeien naar andere functies.

Arbeidsvoorwaarden

Het bedrijf heeft een salarisrichtlijn voor een heftruckchauffeur die tussen de 2000 en 2300 ligt. De hoogte van het salaris is afhankelijk van de werkervaring in de logistieke sector. Verder krijg je reiskostenvergoeding tegen de reiskostenregeling van het bedrijf. Je kunt kosteloos opleidingen en trainingen volgen zodat je nog beter en veiliger kunt werken. Je krijgt een contact voor bepaalde tijd. Er is zeker een mogelijkheid om lang bij het bedrijf te blijven werken en een contract voor onbepaalde tijd te krijgen. Werk je liever op flexibele basis dan kun je ook een contract op basis van een project krijgen. Dat wordt een projectcontract genoemd en is ideaal als je na deze functie bij een andere organisatie aan de slag wil.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature of wil je meer weten neem dan contact met ons op via de knop vacatures Technicum in de menubalk.