Vacature heftruckchauffeur Emmeloord vanaf 26 april 2021

Heb jij ervaring met heftruck rijden en wil je graag aan de slag in een logistieke functie dan is deze vacature heel geschikt voor jou. Voor een grote technische organisatie zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je vervult een belangrijke rol in de aan- en afvoer van materialen tussen verschillende afdelingen en het magazijn. Dankzij dit belangrijke werk kan iedereen zijn of haar werkzaamheden goed uitvoeren in de productie en het transport. Als magazijnmedewerker werk je bovendien in teamververband en heb je veel contact met de collega’s in het magazijn maar ook op de werkvloer. Samenwerking en communicatie zijn belangrijke elementen in je functie. Je werkt ook als orderpicker waarbij ook registratie van inkomende goederen aan de orde komt. Het is een veelzijdige functie voor een logistiek persoon die het mooi vind om een groot deel van de dag met een heftruck te rijden.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie heb je uiteraard ervaring nodig als heftruckchauffeur. Je kunt veilig op een heftruck rijden en je hebt een goed overzicht in de logistiek. Je hebt een heftruckcertificaat en een logistieke of technische opleiding op minimaal mbo niveau 2. Daarnaast woon je in de omgeving van Emmeloord of kun je met eigen vervoer op tijd bij het bedrijf aanwezig zijn om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Een flexibele instelling is van groot belang als heftruckchauffeur.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de vacature heftruckchauffeur open staat is een grote technische organisatie die installaties en constructies maakt voor de agrarische sector. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en installeert de constructies zelfstandig en is hierin een totaalleverancier. Door deze rol als totaalleverancier is het bedrijf voorzien van verschillende afdelingen en functies. Er heerst op dit gebied een grote mate van diversiteit in functies. Zo heb je zelfs binnen de logistieke afdeling verschillende functies magazijnmedewerker, orderpicker en heftruckchauffeur. In de laatste functie zoeken ze versterking. Omdat er verschillende functies zijn binnen de logistieke afdeling kun je ook doorgroeien naar andere functies.

Arbeidsvoorwaarden

Als heftruckchauffeur kun je een salaris verdienen conform de cao van het bedrijf. In de praktijk betekent dit dat je een salaris verdient tussen de 2000 en 2300 bruto per maand. De hoogte van het salaris wordt bepaald op basis van de werkervaring in de logistieke sector. Verder krijg je voor je eigen vervoer naar het werk een reiskostenvergoeding volgens de reiskostenregeling van het bedrijf.

Je kunt bovendien kosteloos opleidingen en trainingen volgen zodat je nog beter en veiliger kunt werken. Je krijgt als heftruckchauffeur een dienstverband bepaalde tijd. Er is zeker een mogelijkheid om lang bij het bedrijf te blijven werken en een contract voor onbepaalde tijd te krijgen. Werk je liever op flexibele basis dan kun je ook een contract op basis van een project krijgen. Dat wordt een projectcontract genoemd en is ideaal als je na deze functie bij een andere organisatie aan de slag wil.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan snel via de sollicitatieknop in de menubalk. Deze knop is de knop vacatures. Als je op de knop vacatures klikt kom je automatisch in een digitale omgeving waar je jouw sollicitatie kunt insturen tezamen met je cv en motivatie.