Vacature verspaner in Dokkum vanaf 26 april 2021

Heb je ervaring in de verspaning en kun je zelfstandig CNC gestuurde draaibanken en freesbanken instellen dan is deze vacature geschikt voor jou. Voor een kleine allround machinebouwer in Dokkum zijn we op zoek naar een ervaren verspaner. Het werk is afwisselend en bestaat uit veel enkel stuks of kleine series. Binnen het bedrijf krijg je de verantwoordelijkheid over je eigen moderne draaibank en freesbank. Deze ga je zelfstandig instellen via een CNC programma. Het is belangrijk dat je behoorlijk wat ervaring hebt in de verspaning en zelfstandig aan de slag kunt. Daarnaast werk je ook met collega’s samen in een bedrijf met een prettige werksfeer. Gezamenlijk produceer je onderdelen voor machines die door je collega’s worden geassembleerd.

Welke ervaring heb je nodig?

Het is voor deze functie vooral belangrijk dat je zelfstandig kunt programmeren aan CNC draaibanken en freesbanken. Hiervoor hoef je niet beslist een opleiding gevolgd te hebben. Werkervaring en zelfstandigheid is belangrijk. Mocht je weinig werkervaring hebben opgedaan in de verspaning dan kun je wellicht in de praktijk de verspaning verder aanleren. Dan is het belangrijk dat je in ieder geval in bezit bent van een mbo opleiding in de metaaltechniek, werktuigbouwkunde, verspaning of vergelijkbaar. Verder moet je tekeningen kunnen lezen zodat je weet welke maten en toleranties moeten worden ingevoerd in de CNC gestuurde machine.

Over het bedrijf

De vacature verspaner staat open bij een bedrijf in Dokkum. Dit is een allround machinebouwer die complete machines maakt maar ook onderdelen en halfabricaten. Het bedrijf heeft verschillende afdelingen waaronder samenstellen lassen, een zagerij, verspaning, en een constructie afdeling. In het bedrijf werken ongeveer 20 a 30 mensen in verschillende functies. Het werk is goed bereikbaar met de auto of met de fiets. Met het openbaar vervoer is het bedrijf wat minder goed te bereiken.

Arbeidsvoorwaarden

Als ervaren verspaner kun je salaris verdienen rond de 2800 bij fulltime dienstverband. De hoogte salaris is afhankelijk je ervaring en opleiding. Het salaris wordt vastgesteld op basis van equal pay en de cao van het bedrijf. Verder krijg je ook een reiskostenvergoeding net als alle andere collega’s die bij het bedrijf werken. Als je jezelf verder wilt ontwikkelen doormiddel van opleidingen en trainingen dan is dat ook mogelijk op kosten van het bedrijf. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd maar kunt in aanmerking komen voor een vast contract oftewel een contract voor onbepaalde tijd.

Solliciteren?

Zou je graag aan de slag willen als verspaner bij een machinebouwer in het noorden van Friesland neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk aan de zijkant van de website.