Vacature koelmonteur Emmeloord vanaf 25 mei 2021

Ben jij ervaren in de koeltechniek en ben je op zoek naar een project tot oktober 2021 dan is dit een ideale vacature voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie in de agrarische sector zijn wij op zoek naar een ervaren koelmonteur. Iemand die op basis van tekeningen en mondelinge aanwijzingen koeltechnische installaties kan aanleggen. Het werk gebeurd in teamverband en wordt gedaan met professioneel gereedschap. Hoewel het werk voor een bepaalde tijd is kun je ook in aanmerking komen voor een functie voor langere tijd. Dit is afhankelijk van de ontwikkelingen in het bedrijf.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor de vacature koeltechnisch monteur heb je een jaar of twee ervaring nodig in koeltechnische installaties. Je weet hoe je een koelinstallatie moet aanleggen op basis van technische tekeningen en kunt hierin zelfstandig aan de slag naar een duidelijke instructie. Je hebt geldige papieren op het gebied van F-gassen oftewel de voormalige STEK papieren. Daarnaast heb je een opleiding op mbo gevolgd in de installatietechniek, elektrotechniek of mechatronica op minimaal niveau 2. Verder kun je met eigen vervoer in Emmeloord komen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de vacature koelmonteur open staat is gevestigd in de omgeving van Emmeloord en ontwikkelt, produceert en installeert machines en installaties voor agrarische bedrijven. Het bedrijf werkt voor een deel projectmatig. Dat betekent dat je gedurende bepaalde periodes in een jaar extra monteurs worden ingezet voor het bedraden van kasten, panelen en complete machines. Naast koelmonteursmonteurs werken er ook installatiemonteurs, elektromonteurs, lassers en constructiebankwerkers bij het bedrijf evenals mechanisch monteurs. Hoewel het bedrijf veelal projectmatig werkt zijn er ook mogelijkheden om een vast contract te krijgen.

Arbeidsvoorwaarden

Een koelmonteur heeft een salaris tussen de 2200 en 2600 bruto per maand op basis van ervaring bij een fulltime dienstverband. Hoewel je papieren nodig hebt om deze functie te mogen uitvoeren krijg je ook de mogelijkheid om binnen het bedrijf opleidingen en trainingen te volgen. In eerste instantie is deze functie voor een projectperiode tot oktober 2021. Wanneer je voor kortere duur of juist voor langere duur beschikbaar bent kun je dat in je motivatie bij je sollicitatie benoemen. Je krijgt een reiskostenvergoeding conform het bedrijfsregelement op dit gebied.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze fulltime baan gedurende een project neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk. Dan kom je in contract met een consultant die je verder kan helpen om deze baan binnen te halen.