Vacature monteur motoren en aandrijvingen vanaf november 2020

Aandrijvingen zijn overal en zijn noodzakelijk om machines en voertuigen in beweging te krijgen. Daarom is de functie van aandrijvingsmonteur van groot belang. Veel bedrijven hebben onderhoudsmonteurs in dienst maar een monteur die zich specifiek bezig houdt met aandrijvingen hebben ze vaak niet. Dat is niet verwonderlijk want aandrijvingen zijn specifieke systemen. Om die reden worden werkzaamheden aan aandrijvingen vaak uitbesteed aan gespecialiseerde bedrijven. Juist voor zo’n gespecialiseerd bedrijf zijn wij op zoek naar een (aankomend) monteur aandrijvingen. We zoeken specifiek iemand die ervaring heeft met aandrijvingen en deze ervaring verder wil uitbouwen. In de volgende alinea kun je lezen wat je nodig hebt om voor deze uitdagende vacature in aanmerking te komen.

Welke ervaring is gevraagd?

Het is belangrijk dat je over basiskennis beschikt van aandrijvingen. Ook van pompen en andere systemen heb je een bepaalde basiskennis nodig om de werkzaamheden in de functie goed te kunnen uitvoeren. Deze basiskennis kun je in de praktijk hebben opgedaan of in combinatie met een opleiding in motorvoertuigentechniek, werktuigbouwkunde of een andere opleiding in de machinebouw of voertuigentechniek. Hoe meer ervaring je hebt hoe beter. Daarnaast is het belangrijk dat je bereid bent om tijdens je werk jezelf verder te ontwikkelen doormiddel van werkervaring maar ook door opleidingen en trainingen. Je werkt grotendeels in een team maar hebt de verantwoordelijkheid voor je eigen projecten. Dat betekent dat je zelfstandig zult sleutelen aan motoren, pompen en andere aandrijvingen. Je werkt overigens niet alleen op de werkplaats maar ook op locatie. Daarom is het belangrijk dat je een rijbewijs hebt en indien mogelijk ook met een kar kunt rijden. Het is een fulltime functie waarbij je af en toe ook buiten kantooruren werkzaamheden moet verrichten om klanten uit de ‘brand’ te helpen.

Over het bedrijf

Het is een middelgroot bedrijf met ongeveer 30 medewerkers in dienst. Het bedrijf is goed te bereiken vanuit Leeuwarden, Harlingen maar ook vanuit Sneek en Bolsward. De organisatie werkt met verschillende bedrijven in Europa samen om zodoende in heel Europa klanten te ondersteunen. De werknemers bij dit bedrijf werken echter allemaal in Nederland en hoeven dus niet in het buitenland aan de slag. Binnen het bedrijf staan kwaliteit en vakmanschap centraal.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze functie ligt tussen de 2500 en 2800 euro afhankelijk van je ervaring. Na een tijdelijke periode van detachering via Technicum kun je een vast contract ontvangen wanneer de voorgaande periode voor beide partijen positief is verlopen.

Het bedrijf volgt de CAO Metaal & Techniek. Hierin staat een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket. Je hebt recht op 24 vakantiedagen en ontvangt 8% vakantiegeld. Ook wordt voldoende aandacht geschonken aan veilig en plezierig werken. Je wordt gefaciliteerd in persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkleding van goede kwaliteit.

De groeiende organisatie biedt je mogelijkheden om met hem mee te groeien in je functie. Hiervoor krijg je de noodzakelijke cursussen en opleidingen aangeboden. Initiatief hierin wordt beloond.

Tenslotte kom je te werken binnen een prettige werksfeer. Collega’s gaan informeel en respectvol met elkaar om. Dit alles maakt het een fijne organisatie om voor te werken.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Klik dan op de knop vacatures in de menubalk dan kun je direct via een sollicitatieformulier reageren.