Vacature zonnepanelen plaatsen vanaf 28 oktober 2022 Friesland

Hey techniek topper, heb je geen hoogtevrees en wil jij net als Sinterklaas over de daken struinen en daarmee onze wereld een stukje meer beschermen tegen de uitstoot van CO2? Lees dan gauw verder, want dan is deze vacature wellicht voor jou een cadeautje om uit te pakken.

Voor een aantal opdrachtgevers zijn wij namelijk opzoek naar zonnepanelenmonteurs. Herken jij jezelf in de term ‘handige jongen’ en wil je graag een fysieke baan? Dan zoeken wij jou! Het mooie van deze vacature is dat ervaring  niet perse vereist is. Zonder ervaring wordt je gekoppeld aan een ervaren monteur, die jou de kneepjes van het vak leert. Specifiek zijn wij opzoek naar sportieve monteurs die het liefst fulltime beschikbaar zijn.    

Welke ervaring heb je nodig?

Als je aan de slag wilt als zonnepanelen installateur verwachten wij dat je beschikt over een oplossingsgerichte werkhouding en proactief bent. Je bent niet vies van fysiek werk en het belangrijkste van alles, dat je geen hoogtevrees hebt. Je gaat namelijk op verschillende type daken werken, dit verschilt van platte daken tot steile daken. Met je oplossingsgerichtheid kan jij een goede inschatting maken van hoe je de zonnepanelen wilt gaan plaatsen, zodat je voorkomt dat er e.v.t. schade ontstaat aan dakpannen, dakplaten, dakleer of wellicht dakkapellen. Als jij hiernaast ook nog enige ervaring met aansluiten elektriciteit hebt is dit een pré. Eigenschappen die verder zijn vereist is dat je in het bezit bent van een Rijbewijs b en een geldige VCA. Mocht je geen VCA hebben dan kan je via Technicum binnen een paar weken kosteloos een VCA behalen want veilig kunnen werken is een vereiste.

Over het bedrijf

De bedrijven zijn gevestigd in en om Leeuwarden en goed te bereiken vanuit Dokkum, Drachten, Sneek en Heerenveen. Technicum heeft contact met verschillende erkende leerbedrijven waardoor ook mogelijkheden kunnen worden geboden op het gebied van BBL. De monteurs van Technicum werken vaak samen met andere ervaren monteurs waardoor je ook op de werkplek veel ervaring op kunt doen en jezelf kunt ontwikkelen. Verder levert Technicum handgereedschap en werkkleding. Dat zorgt er voor dat de monteurs met een goede uitrusting aan de slag kunnen met hun werk.

Arbeidsvoorwaarden

Als je bij Technicum komt werken nemen we jouw persoonlijke wensen door om de juiste plek voor jou te vinden. Om werkkleding hoef je bij ons niet te denken een Technicum outfit wordt namelijk op maat voor jou geregeld. Hiernaast krijg jij de gereedschappen die je nodig bent tot je beschikking om de klussen die je gaat uitvoeren te kunnen klaren. Als zonnepanelen monteur ontvang je een mooi salaris tussen de 2100 euro en 2400 euro bruto per maand dit is op basis van fulltime werk.

In eerste instantie krijg je van ons een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. De kosten die je maakt voor woon-werkverkeer krijg je van ons vergoed tegen een kilometer vergoeding van €0,19 euro per kilometer. Ben jij nog niet in het bezit van VCA of is deze net verlopen, wij regelen dat je dit z.s.m. kan gaan halen geheel op onze kosten. Daarnaast is het ook mogelijk om andere opleidingen- en/of training te volgen via Technicum. Denk bijv. aan een BBL-opleiding (werken-leren traject) en andere cursussen om jezelf verder te specialiseren als technieker.    

Solliciteren?

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Bij interesse of verdere vragen naar aanleiding van deze vacature kan je contact opnemen met Technicum. Dat kan via de knop vacatures Technicum in de menubalk.