Vacature machinebankwerker Friesland vanaf 28 oktober 2022

Heb je ervaring met het bedienen van machines dan kun je de overstap maken maar de functie van machinebankwerker in de metaaltechniek. Bij een groot metaalbedrijf in het noorden van Friesland kun je aan de slag in het bewerken van metaal. Hierbij kun je zelf de keuze maken of je platen wil bewerken in een snijmachine, boormachine of zaagmachine. Ook is het mogelijk om platen in een bepaalde vorm te vouwen met een kant- of zetbank. De machines die het bedrijf gebruikt zijn verschillend waardoor ook de besturing verschilt. Dat zorgt er voor dat personeel vaak verschillende programma’s kan aanleren om zo breed mogelijk ingezet te worden. Er zijn dus volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring als operator of machinebediener is gewenst. Je moet veilig en nauwkeurig met machines om kunnen gaan in deze functie. Twee jaar ervaring met het bedienen van machines is daarom een goede basis. Verder ben je in staat om met computerprogramma’s te werken omdat de meeste metaalbewerkingsmachines computergestuurd zijn. Je kunt bovendien goed de maatvoering houden en bent in staat om technische tekeningen te lezen. Een rijbewijs is niet noodzakelijk afhankelijk van de plaats waar je woont.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een toonaangevend bedrijf in de metaaltechniek en is gevestigd boven Leeuwardenvacature ma. Het bedrijf heeft een groot machinepark ter beschikking met machines die vaak meer dan 100.000 euro hebben gekost. Compleet gerobotiseerde machines en computergestuurde machines behoren tot de afdeling machinebankwerken van het bedrijf. Natuurlijk krijg je een goed inwerktraject waarin je verschillende machines leert te bedienen. Daardoor kun je veilig en zelfstandig aan de slag. Het bedrijf geeft haar personeel de mogelijkheid om zich te ontwikkelen. Binnen het bedrijf heb je de mogelijkheid om door te groeien naar verschillende posities. Zo blijft jouw loopbaan in beweging.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt een salaris verdienen van rond de 2330 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 40 uur. Eventueel kun je ook opleidingen en trainingen volgen. Deze worden betaald door het bedrijf. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd. Dit contract wordt na verloop van tijd omgezet in een vast dienst verband of een contract voor onbepaalde tijd. Hoe meer ervaring je hebt opgedaan hoe waardevoller je wordt voor het bedrijf en de arbeidsmarkt. Daarom is een start van je loopbaan bij dit metaalbedrijf een verstandige beslissing.

Solliciteren?

Heb je interesse in een baan als machinebankwerker? Wacht dan niet langer en vraag meer informatie aan via de knop vacatures Technicum in de menubalk.