Vacature machatronicamonteur vanaf 28 oktober 2022

Deze vacature is voor de echte machinebouwer. Voor technici die graag complete machines gaan samenstellen op basis van technische tekeningen. De werkzaamheden zijn voor namelijk mechanisch en voor een klein deel elektrotechnisch. Als mechatronicamonteur werk je hoofdzakelijk op de werkplaats van het bedrijf. Je kunt daarnaast als je wilt ook op locatie werken om machines en apparaten in elkaar te zetten. Het gaat hierbij om apparaten die worden gebruik voor het optimaliseren van het werkklimaat binnen het bedrijf. Daarvoor worden machines gebruikt die de lucht binnen het bedrijf filteren van schadelijke stoffen. Het bedrijf heeft ongeveer 50 werknemers in dienst en ontwerpt haar eigen producten en toepassingen. Binnen het bedrijf krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen van assemblagemonteur naar servicemonteur.

Welke ervaring heb je nodig?

Een opleiding in de mechatronica op minimaal niveau 2 is gewenst. Daarnaast wordt minimaal 2 jaar werkervaring gevraagd in de machinebouw. Je kunt technische tekeningen lezen en bent mondig genoeg om vragen te stellen als je even iets niet begrijpt. Daarnaast ben je in staat om veilig met machines te werken en kun je voldoende Nederlands lezen om handleidingen te lezen en te begrijpen. Je hebt een passie voor machinebouw en wil graag kwaliteit leveren. Daarnaast ben je nauwkeurig en kun je goed samenwerken met andere collega’s.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is actief in de ontwikkeling van speciale machines voor luchtkwaliteit. De machines worden klantspecifiek gemaakt. Dat zorgt voor afwisseling hoewel de werking van de machines in de basis veel overkomsten vertoond. Het bedrijf heeft een machinebank dat redelijk uitgebreid is met plaatbewerkingsmachines, boormachines, snijmachines en lasapparatuur. Het bedrijf heeft een mooie werkplaats waar de meeste monteurs werken. Daarnaast kunnen de monteurs ook op locatie werken.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt een salaris verdienen van rond de 2500 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Het salaris groeit mee naarmate de ervaring van de monteur groeit. Verder kunt je via het bedrijf ook opleidingen en trainingen volgen waardoor je nog meer ervaring krijgt en nog breder ingezet kan worden. Je kunt doorgroeien naar een functie als servicemonteur op locatie. In eerste instantie krijg je een contract voor bepaalde tijd. Dit contract kan echter worden omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd na verloop van tijd. Verder krijg je reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer woon-werkverkeer.

Solliciteren?

Heb je interesse in een baan als mechatronicamonteur? Wacht dan niet langer en vraag meer informatie aan via de knop vacatures Technicum in de menubalk.