Vacature monteur zonnepanelen Friesland vanaf 19 juli 2022

De zon schijnt en daar moet je gebruik van maken! Wat is er nu mooier dan geld verdienen met zonlicht! Het plaatsen van zonnepanelen is een hele effectieve manier om daadwerkelijk zonlicht te benutten om de energierekening te drukken. Geen wonder dat veel mensen kiezen voor zonnepanelen. Jij kunt als monteur een verschil maken in het plaatsen van zonnepanelen. Een monteur zonnepanelen is onmisbaar in deze tijd omdat het aantal zonnepanelen dat geplaatst moet worden in de energietransitie heel groot is. Je hebt als monteur zonnepanelen daarom altijd werk.

Wie ben je?

Je hebt geen ervaring nodig! Wel is het belangrijk dat je technisch inzicht hebt en natuurlijk op hoogte kunt werken. Je moet bereid zijn om een training te volgen tot monteur zonnepanelen. Verder moet je fysiek sterk genoeg zijn om op ladders en steigers te klimmen om zonnepanelen aan te brengen en te plaatsen. Je moet veilig kunnen werken en veilig willen werken. Verder is het van belang dat je moet kunnen samenwerken met collega’s. Een rijbewijs is niet noodzakelijk maar wel heel wenselijk.  

Over het bedrijf

Technicum heeft verschillende bedrijven in de elektrotechniek waar je als monteur zonnepanelen aan de slag kunt. Dit zijn bedrijven die gevestigd zijn in de grote steden zoals Leeuwarden, Sneek, Dokkum, Franeker, Heerenveen en Bolsward. Ook in op andere plekken in Friesland staan vacatures open in het plaatsen van zonnepanelen. Technicum weet precies waar de functies aanwezig zijn. Dat zorgt er voor dat Technicum altijd een passende vacature op dit gebied heeft bij jou in de buurt.

Wat bieden wij jou?

Technicum kan jou een salaris bieden op basis van de inlenersbeloning. Dat betekent dat je altijd hetzelfde salaris zal verdienen als personeel in dezelfde functie bij het bedrijf. Zo verdien je als monteur zonnepanelen altijd een salaris dat passend is. Hierbij kun je denken aan een salaris rond de 2500 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Verder krijg je ook reiskosten die de overige personeelsleden ook krijgen. Tot slot kun je ook nog opleidingen en trainingen volgen zoals veilig werken op hoogte en VCA. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren?

Heb je interesse in een functie als monteur zonnepanelen? Neem dan contact op met Technicum via de knop vacatures Technicum die je aantreft in de menubalk.