Vacature monteur zonnepanelen vanaf 26 oktober 2022

Werk je graag in de buitenlucht en wil je een bijdrage leveren aan de verduurzaming van Nederland. Dan is een baan als zonnepanelenmonteur geschikt voor jou. Voor een middelgroot bedrijf in de elektrotechniek zijn we op zoek naar aankomende monteurs zonnepanelen. Uiteraard is het belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt en beschikt over een goed technisch inzicht. Je wordt op het werk opgeleid tot ervaren monteur zonnepanelen.

Welke ervaring heb je nodig?

Je hoeft geen ervaring te hebben in het plaatsen van zonnepanelen. Een goede basiskennis van de elektrotechniek is gewenst maar niet noodzakelijk. Technisch inzicht is wel van belang. Daarnaast moet je op hoogte kunnen en willen werken. Zonnepanelen worden op platte daken maar ook op schuine daken geplaatst. De werkzaamheden gebeuren uiteraard met veiligheidsvoorzieningen maar je moet je wel vertrouwd voelen om op hoogte te werken. Je hebt VCA en veilig werken op hoogte nodig. Dit zijn certificaten die je al in bezit kunt hebben of die je bereid bent om te halen via de werkgever.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de vacature monteur zonnepanelen open staat is een middelgroot bedrijf dat actief is in de omgeving van Leeuwarden. Vanuit Leeuwarden worden door het bedrijf door heel Friesland projecten uitgevoerd. Hierbij kun je denken aan projecten in Drachten, Sneek, Dokkum en Drachten maar ook aan alle dorpen die tussen deze grote plaatsen liggen. De projecten worden uitgevoerd door ervaren monteurs die meerdere aankomende vakkrachten onder zich hebben die het vak monteur zonnepanelenmonteur kunnen leren. Jij kunt één van deze monteurs worden.

Arbeidsvoorwaarden

Bij dit bedrijf kun je een startsalaris verdienen van rond 2300 euro bruto per maand. Dit salaris kan groeien naarmate je meer ervaring hebt opgebouwd. Hoe meer ervaring je hebt hoe beter het is maar er worden verschillende opleidingen en trainingen aangeboden die je kostenloos kunt volgen via Technicum. De opleidingskosten worden dus voor je betaald terwijl jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Je krijgt bovendien een reiskostenvergoeding van 0,19 euro per kilometer naar de verschillende projecten als je met eigen vervoer gaat rijden. Je krijgt een fulltime dienstverband maar je kunt ook in een BBL contract werken voor 32 uur per week. Een contract op uitzendbasis is mogelijk maar een contract voor bepaalde tijd behoort ook tot de mogelijkheden.

Solliciteren?

Heb je interesse om als assistent monteur zonnepanelen aan de slag te gaan? Klik dan op de knop vacatures Technicum. Toch behoefte aan wat meer opleidingsmogelijkheden? Klik dan op de knop BBL Technicum die je ook aantreft in de menubalk.