Vacature mechatronicamonteur vanaf 26 oktober 2022

Heb je interesse in de techniek en wil je graag aan de sla met nieuwe innovaties op dit gebied? Dan is de vacature monteur mechatronica interessant voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de klimaatbeheersing zijn wij op zoek naar mechatronicamonteurs. Het gaat hierbij om zowel ervaren monteurs als assistent monteurs. Je leert een groot deel van de werkzaamheden in de praktijk. De werkzaamheden vinden plaats in de werkplaats maar ook op locatie bij klanten. Een groot deel van de werkzaamheden zijn mechanisch. Dat betekent dat je plaatwerk en frames aan elkaar gaat monteren. Daarbij maak je gebruik van technische tekeningen en constructietekeningen. Je krijgt mondelinge uitleg van de werkplaatschef en werkt daarnaast met ervaren monteurs mee aan de opbouw van complete machines en installaties.

Welke ervaring heb je nodig?

Werkervaring in de opbouw van machines en constructies is gewenst. Hoe meer ervaring je hebt hoe beter het is. Een mbo opleiding in de mechatronica of werktuigbouwkunde op niveau 1 of hoger is gewenst. Dit is ook een goede basis voor een eventuele vervolgopleiding of het behalen van certificaten en cursussen. Het is belangrijk dat je een leergierige houding hebt waarin je aanleert welke werkzaamheden worden gedaan door ervaren monteurs. Je kunt op de werkplaats werken maar als je ook in de buitendienst aan de slag wilt zal je op een gegeven moment een rijbewijs moeten hebben.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de vacature mechatronicamonteur open staat is een toonaangevend bedrijf in de metaaltechniek. Het bedrijf produceert machines en installaties die worden gebruikt voor het veiliger en gezonder maken van de lucht in de werkplek. De werkzaamheden die het bedrijf uitvoert variëren van ontwerpen, tekenen en ontwikkelen tot en met het plaatwerk, constructie en het compleet afbouwen van de machines. Voor de laatste stappen in het proces worden de machines ook nog op locatie geplaatst en onderhouden. Dat maakt het bedrijf een totaalleverancier. Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Franeker en is goed bereikbaar vanuit Harlingen, Leeuwarden, Heerenveen en Sneek.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt als beginnend mechatronicamonteur een salaris verdienen rond de 2200 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Naar mate je meer ervaring hebt opgebouwd krijg je meer salaris. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen op kosten van het bedrijf. Hoe meer trainingen je volgt hoe breder je ingezet kunt worden. Verder krijg je een contract voor een bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband oftewel een vast dienstverband. Bovendien krijg je reiskosten voor woonwerkverkeer vergoed tegen 0,19 euro per kilometer.

Solliciteren?

Heb je interesse in de vacature mechatronicamonteur? Dan kun je reageren via de knop vacatures in de menubalk. Daarnaast kun je ook via de knop BBL Technicum reageren als je op zoek bent naar een BBL plek voor de opleiding mechatronica.