Vacature monteur zonnepanelen vanaf 1 september 2022 omgeving Drachten

Heb je altijd al een bijdrage willen leveren aan de verduurzaming van Nederland en ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Dan is de vacature monteur zonnepanelen wat voor jou. Voor een leuk persoonlijk bedrijf in de omgeving Drachten zijn we op zoek naar iemand die graag een vak wil leren en een onderdeel wil vormen van een team van monteurs die zonnepanelen plaatsen. Het gaat hierbij om het plaatsen van zonnepanelen op zowel daken van woningen dan wel op bedrijfspanden. De werkzaamheden worden gedaan in teamverband. Er zijn monteurs die de panelen daadwerkelijk plaatsen en andere ervaren monteurs installeren de omvormer en zorgen er voor dat alles naar de meterkast goed is aangesloten. Jij kunt een onderdeel vormen van dit team. Wil je meer weten? Lees dan snel verder.

Welke ervaring heb je nodig?

Je hebt geen ervaring nodig in de elektrotechniek maar als je een basiskennis over elektromontage hebt dan is dat mooi meegenomen. Het is wel belangrijk dat je goed in staat bent om ladders en steigers te beklimmen en dat je geen hoogtevrees hebt. Een eigen auto is niet noodzakelijk maar maakt je wel een aanzienlijk stuk flexibeler inzetbaar richting verschillende projecten. Je hebt een mbo niveau 1 opleiding nodig en als je door wilt leren kun je een BBL opleiding in de elektrotechniek volgen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een toonaangevend bedrijf in de solar-energie. Het bedrijf heeft verschillende teams in dienst die zonnepanelen plaatsen op diverse projecten. Binnen het bedrijf is het mogelijk om door te groeien van assistent monteur zonnepanelen tot zelfstandige monteur. Hoe meer ervaring je hebt hoe meer uitdaging je kunt verwachten. Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Drachten en is ook goed bereikbaar vanuit Dokkum, Leeuwarden en Heerenveen.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris ligt rond de 2000 euro bruto per maand. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer. Je hebt de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen. Deze worden voor jou betaald en zorgen er voor dat je nog veiliger en beter kunt werken.

Solliciteren

Heb je interesse in deze baan neem dan contact op via de knop vacatures Technicum in de menubalk.