Vacature werkvoorbereider omgeving Drachten vanaf juli 2022

Heb jij ervaring in de werktuigbouwkunde en wil graag een functie in het middenkader met veel verantwoordelijkheid? Dan is deze functie geschikt voor jou. Voor een groot bedrijf in de RVS apparatenbouw zijn we op zoek naar iemand die contacten onderhoud met klanten, leveranciers en de werkvloer. Een zogenaamde spin in het web die goed kan plannen en organiseren. Iemand die contacten kan leggen en onderhouden. Daarnaast ook technisch inzicht heeft en initiatief neemt. Als werkvoorbereider ben je bovendien ook een teamspeler. Samen met tekenaars en de verkopers zorg je er voor dat het proces van ontwerp, productie en levering succesvol verloopt.

Welke ervaring heb je nodig?

Een werkvoorbereider heeft een actieve houding en technisch inzicht. Hij of zij is in staat om processen in te schatten en te begeleiden. Daar is natuurlijk een opleidingsniveau van minimaal mbo 4 voor nodig of een hbo opleiding werktuigbouwkunde of technische bedrijfskunde. Een jaar of 2 werkervaring zou mooi zijn maar is niet verplicht want je kunt ook in de praktijk leren. Een rijbewijs is niet noodzakelijk als je in de buurt van het bedrijf woont.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een grote speler op het gebied van de RVS machinebouw. Het bedrijf maakt grote installaties en apparaten die gebruikt worden voor de opslag en het transport van voedingsmiddelen. Deze werkzaamheden worden projectmatig gedaan. Er worden veel verschillende klanten bediend met maatwerk oplossingen. Als werkvoorbereider kom je daarom in een dynamische omgeving van kantoor maar ook werkplaats. Het bedrijf heeft lassers, constructiebankwerkers, monteurs, plaatwerkers en andere specialisten in dienst. Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Drachten maar is ook goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, Dokkum, Groningen en Heerenveen.

Arbeidsvoorwaarden

Een ervaren werkvoorbereider kan een salaris verdienen rond de 3200 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast werk oftewel een contract voor onbepaalde tijd. Een vast dienstverband is niet het enige wat het bedrijf te bieden heeft. Ook een mogelijkheid om meerdere opleidingen en trainingen te volgen op kosten van de zaak hoort er bij. Verder kun je binnen het bedrijf groeien in je functie en steeds meer verantwoordelijkheden krijgen. Zo kun je steeds beter worden in je werk en wordt je werk elke dag leuker.  

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature dan kun je direct solliciteren via de knop vacatures Technicum in de menubalk.