Vacature monteur zonnepanelen Friesland vanaf 11 maart 2022

Lekker buiten in het zonnetje aan de slag? Werken aan het verduurzamen van Nederland?  Wij hebben contact met verschillende bedrijven die zonnepanelen installeren. Wanneer je voor ons aan de slag gaat bemiddelen wij jou naar een leuk bedrijf, waar je samen met collega’s zonnepanelen gaat installeren bij particulieren en af en toe bij bedrijven. De volgende werkzaamheden zul je onder andere uitvoeren; het plaatsen en aansluiten zonnepanelen op daken en zonneweides in Friesland. Heb je nog niet zoveel ervaring, dan kun je meelopen met een ervaren collega. Op deze manier ontwikkel je ook vaardigheden op dit gebied.  

Welke ervaring heb je nodig?

Vind jij het niet erg om op hoogte te werken en je hebt geen last van hoogtevrees? Ben je iemand die graag met zijn handen werkt en het niet erg vindt om te sjouwen? Dan is de functie monteur zonnepanelen iets voor jou. Heb je daarnaast ook nog enige ervaring met elektrotechniek dan is dat een pré. Verder zijn wij op zoek naar iemand met de volgende eigenschappen;

  • Een leergierige houding;
  • Je kan veilig werken;
  • Samenwerken met collega’s;
  • VCA basis;
  • Rijbewijs B.

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor je aan de slag gaat is gespecialiseerd in het aanbrengen van zonnepanelen bij particulieren. Tijdens je werkzaamheden bij dit bedrijf zul je op verschillende type daken werken. Het bedrijf waar voor je aan de slag gaat heeft een informele en teamgerichte sfeer. Het bedrijf is gevestigd in Leeuwarden en goed te bereiken vanuit Dokkum, Drachten, Sneek en Heerenveen.

Arbeidsvoorwaarden

Als monteur zonnepanelen kun je een salaris tussen de 2100 euro en 2400 euro bruto per maand verdienen op basis van een fulltime aanstelling. In eerste instantie krijg je van ons een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Mocht je kosten voor woon-werkverkeer maken, dan krijg je van ons een kilometer vergoeding van 0,19 euro. Daarnaast is het mogelijk om opleidingen- en/of training te volgen op kosten van Technicum.

Solliciteren?

Heb je interesse in de vacature monteur zonnepanelen? Reageer dan via de knop vacature in de menubalk.