Vacature installatiemonteur vanaf 28 oktober 2022 in Friesland

Hoi Technicus! Heb jij jezelf wel eens afgevraagd hoe jij met werken kan bijdragen aan de bescherming van moeder aarde? Zo ja, dan vraag je jezelf wellicht af, maar hoe? Nou let op! Als installatiemonteur ben jij namelijk een grotere beschermer van deze aarde dan je denkt. In Nederland bijvoorbeeld alleen al staan miljoenen huizen, kantoren en andere gebouwen die verwarmd en verlicht worden met als gevolg een immense uitstoot van CO2. Binnen de installatietechniek worden constant nieuwe duurzame technische installaties geïntroduceerd zoals waterpompsystemen en aardwarmte systemen die de oude Cv-installaties in de loop van tijd moeten gaan vervangen. Wil jij hier als installatiemonteur aan bijdragen of wil jij liever duurzame sanitaire voorzieningen aansluiten of installeren? Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij opzoek naar fulltime installatiemonteurs zowel ervaren monteurs als leerling monteurs.

Welke ervaring heb je nodig?

De werkzaamheden bestaan uit o.a. installeren van verwarmingstechniek, sanitair en alle componenten die daarbij aan de orde komen. Een opleiding is niet direct vereist omdat je via Technicum ONE opgeleid kunt worden in dit vakgebied. Ook wanneer je al ervaring hebt opgedaan in de installatietechniek en hiervoor een opleiding hebt gevolgd ben je van harte uitgenodigd om te solliciteren. Je moet in deze functie uiteindelijk aan de hand van tekeningen en mondelinge instructies zelfstandig aan de slag kunnen.

Verder is het belangrijk dat je over een eigen auto beschikt zodat je naar verschillende projecten kunt rijden. Om de eerder benoemde werkzaamheden goed uit te kunnen voeren bezit jij over een hands on mentaliteit, ben jij leergierig, jij bent oplossingsgericht en Tevens ben jij een leergierig persoon, die graag in beweging komt.

Over het bedrijf

Wij hebben verschillende opdrachtgevers die opzoek zijn naar nieuwe installatiekrachten. De projecten zijn afwisselend en omvatten woningbouw, utiliteit, industrie en renovatie projecten voor specifieke bedrijven en klanten. Hierbij kun je ook denken aan overheidsinstellingen, winkels en zeer luxe woningen met domotica en duurzame technieken. De werkzaamheden worden door verschillende teams van monteurs uitgevoerd. Deze teams worden samengesteld op basis van ervaring en vaardigheden. De bedrijven zijn gevestigd in en om Leeuwarden en goed te bereiken vanuit Dokkum, Drachten, Sneek en Heerenveen. Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden?

Arbeidsvoorwaarden

Bij Technicum staan de medewerkers voorop. Technicum kijkt mee naar je persoonlijke kwaliteiten en achtergrond maar ook naar je persoonlijkheid en je levenssituatie. Door een intakegesprek worden jouw mogelijkheden in kaart gebracht om er voor te zorgen dat jij bij de juiste werkgever aan de slag komt. Technicum kan tevens een mooi salaris bieden dat ligt tussen 2200 en 2600 bruto op basis van een fulltime dienstverband. De hoogte van je salaris wordt bepaald op basis van je ervaring. Heb je het VCA certificaat nog niet in je bezit of is het net verlopen, dan kan je die zo snel mogelijk via Technicum behalen zodat je meteen overal aan het werk kan. Technicum biedt naast een mooi salaris een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en stuurt je op pad in een compleet Technicum outfit plus werkschoenen. Heb jij nog geen ervaring als installatiemonteur, dan kun je via Technicum deelnemen aan het voorschakeltraject genaamd Technicum One. Binnen dit 6 daagse traject leer je de basiskennis van de installatietechniek. Je behaald dan ook direct je VCA- certificaat. Je kan via deze weg dan ook als BBl-er (werken leren) aan slag. Hiernaast biedt Technicum ook nog tal van andere opleidingsmogelijkheden zodat je jezelf als monteur beter kunt specialiseren.             

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Klik op de knop vacatures Technicum voor meer informatie of op de knop BBL voor meer informatie over Technicum ONE.