Vacature installatiemonteur Friesland vanaf 11 maart 2022

Hey, jij! Ben jij de installatiemonteur waar iedereen naar opzoek is? Let even op! Want wij hebben de perfecte baan voor jou! Natuurlijk beschik jij als installatiemonteur over de volgende skills; zelfstandig werken, ophangen van CV ketels, aanleggen van leidingen en radiatoren. Ook heb jij hiernaast ervaring met het installeren van wasbakken, kranen en toiletten. De werkzaamheden worden uitgevoerd in teamverband, dus jij bent ook een echte teamplayer. Met jouw team ga je aan de slag in de nieuwbouw, renovatie en utiliteit. 

Welke ervaring heb je nodig?

Jij bent geknipt voor deze functie installatiemonteur, als je ervaring hebt in de installatiebranche. Jij hebt een opleiding nodig in de installatietechniek op minimaal niveau 2. Mocht je dergelijk opleidingsniveau niet hebben maar wel over ruime ervaring in de praktijk beschikken dan is dat ook goed. Jij bent een geduldig persoon met communicatieve skills, want de klant is koning en je wilt aan het eind van een opdracht niets liever dan dat deze tevreden is.

Met de klant communiceer je waar en hoe zij de installatie geplaatst willen hebben. Daarom ben jij iemand die denkt in oplossingen en bent creatief met het inspelen op verschillende situaties. Voor het plaatsen van CV installaties en radiatoren is jouw ruimtelijk inzicht als installatiemonteur van groot belang om te kunnen bepalen hoe je de installatie qua ruimte het beste kunt plaatsen.

Voor het plaatsen van wc’s, wasbakken etc. geldt dit natuurlijk niet, hiervoor zijn vaak de vaste aansluitpunten al aanwezig. Jij wilt graag werkzaam zijn in de provincie Friesland, de meeste opdrachten zullen hier namelijk te vinden zijn. Omdat je op verschillende locaties werkt is het van belang dat jij in het bezit bent van een rijbewijs. De verschillende locaties waar je werkt brengen ook wisselende veiligheidsrisico’s mee, vandaar dat er veel waarde wordt gehecht aan dat jij een VCA certificaat bezit. Mocht je deze niet hebben, geen man over boord, jij kan deze kosteloos halen binnen het bedrijf.          

Over het bedrijf

Deze vacature installatiemonteur staat open bij een bedrijf die gespecialiseerd is in de installatietechniek. Het bedrijf is gevestigd in Leeuwarden en is goed bereikbaar vanuit regio’s Drachten, Heerenveen, Dokkum, Franeker en Sneek. Binnen het bedrijf heerst een familiare sfeer, en zo beschouwen alle werknemers elkaar ook. Met de duurzame insteek van het bedrijf zet het bedrijf zich in om de energievoorziening van Nederland sterk te verduurzamen. Een groot onderdeel van de verduurzaming, is het updaten van energie- installaties bij onze klanten met als doel de verlaging van energieverbruik bij onze klanten te reduceren. Inmiddels hebben we dit al voor veel klanten kunnen realiseren en deze insteek heeft een sterke reputatie bij onze klanten teweeg gebracht.

Arbeidsvoorwaarden

Jij als ervaren installatiemonteur gaat een salaris verdienen van 2600 euro op basis van een fulltime dienstverband. Een goed salaris dat nog hoger kan uitvallen als je ook een beetje leiding kunt geven aan assistent monteurs. Binnen het bedrijf krijg je de mogelijkheid, kosteloos opleidingen en trainingen te volgen. Jouw ontwikkeling staat centraal,  waardoor vakmanschap een understatement is voor jou. Een reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer woon-werkverkeer als je met eigen vervoer gaat rijden. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren

Ben jij die enthousiaste installatiemonteur, die na het lezen van deze vacature staat te popelen om aan bij aan de slag te gaan. Solliciteer dan direct via de knop vacatures in de menubalk.