Vacature installatiemonteur Friesland vanaf 30 mei 2022

Deze vacature is de moeite waard voor elke installatiemonteur die open staat voor een nieuwe stap in zijn of haar loopbaan. Bij een toonaangevend bedrijf in de installatietechniek staat namelijk een allround functie open. Een functie die zich richt op zowel sanitair, verwarming en duurzame installaties. Het bedrijf werkt met de nieuwste technieken en besteed veel aandacht aan de ontwikkeling en opleiding van monteurs. Het bedrijf heeft in Friesland verschillende toonaangevende projecten uitgevoerd. Deze projecten worden uitgevoerd in teamverband. Verder worden er ook projecten gedaan in het service- en onderhoudswerk. Deze projecten worden meestal door één of twee monteurs gedaan. Het bedrijf is op zoek naar iemand die het leuk vind op verschillende projecten te werken.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie is het belangrijk dat je een brede kennis hebt van de installatietechniek. Daarvoor heb je overigens niet tientallen jaren ervaring nodig. Het is belangrijk dat je de basis kent van sanitair en verwarmingstechniek. He meer ervaring je hebt hoe beter het is. En wat je niet beheerst kun je nog leren doormiddel van een opleiding, training of zelfs een compleet BBL traject. Een leergierige houding is daarom minimaal zo belangrijk als veel ervaring. Omdat je op verschillende projecten wordt ingezet op diverse locaties is een rijbewijs wel heel belangrijk.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een toonaangevende organisatie in de installatietechniek en elektrotechniek. Het bedrijf heeft verschillende projecten in Friesland en Groningen. De inhoud van de projecten verschilt. Zo worden vakantiewoningen geïnstalleerd maar ook scholen, kantoren en fabrieken. Daardoor is er veel verschil in installaties en technieken. Dat maakt dat er voor een ervaren monteur ook veel uitdaging is bij het bedrijf. Hoe meer ervaring je hebt hoe breder je ingezet kunt worden bij dit bedrijf. Het bedrijf is persoonlijk en zorgt voor een goede werksfeer.

Arbeidsvoorwaarden

Een ervaren installatiemonteur kan een salaris verdienen rond de 2800 bruto per maand op basis van een voltijd dienstverband. Fulltime werken is niet verplicht een dienstverband van 32 uur is ook mogelijk. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband. Voor servicewerkzaamheden kun je gebruik maken van een auto van de zaak. Mocht je een eigen auto gebruiken dan krijg je 0,19 euro per kilometer woon-werkverkeer. Voor de uitvoering van de werkzaamheden wordt gereedschap en werkkleding beschikbaar gesteld.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze mooie baan? Dan kun je contact opnemen via de knop vacatures in de menubalk. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen zodra je jouw sollicitatie hebt ingediend.