Vacature installatiemonteur Friesland vanaf 19 juli 2022

Heb je ervaring in de installatietechniek en zou je graag meer geld willen verdienen? Dan kun je contact opnemen met Technicum. Technicum heeft namelijk een grote klantenkring in de installatietechniek en weet altijd de juiste plek te vinden voor installatiemonteurs. Wat ook de reden is waarom je om je heen kijkt naar ander werk, Technicum heeft altijd een oplossing. Technicum heeft verschillende mogelijkheden om installatiemonteurs aan een passende baan te helpen. Hierbij kun je denken aan werk op projectbasis, tijdelijke contracten, BBL contracten en ook op basis van een vast contract. Het gaat hierbij om werkzaamheden in cv-ketels, radiatoren, warmtepompen, sanitair en andere installaties. Zowel nieuwbouw, renovatie, service, utiliteit als uitdagende projecten in de machinebouw. Wat ook je wensen zijn Technicum heeft een passende oplossing.

Wie ben je?

Je hebt ervaring in de installatietechniek en wil graag een overstap maken naar een ander bedrijf. Daarnaast ben je in bezit van een opleiding in de installatietechniek of elektrotechniek op minimaal niveau 1. Je hebt een rijbewijs of bent bezig met het behalen van het rijbewijs. Verder is een VCA certificaat vereist. Als je op zoek bent naar een andere baan is het belangrijk dat je kunt aangeven wat je graag zou willen doen op het gebied van installatietechniek. Als je hulp nodig hebt bij je keuze voor een loopbaanstap kun je contact opnemen met Technicum om ondersteuning bij je loopbaanvragen.

Over het bedrijf

Technicum heeft in Friesland contact met ongeveer 80 installatiebedrijven in Friesland. Deze bedrijven zijn actief in diverse sectoren en hebben ook verschillende specialisaties. Technicum heeft verschillende vacatures open staan en is gewend om de juiste monteur bij een passend bedrijf te zoeken. Ook voor jou kan Technicum op dit gebied veel betekenen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een groot bedrijf of juist een kleiner bedrijf. Zoek je veel afwisseling of juist grote projecten met veel herkenbare installaties. Ben je iemand voor de service of zou je juist graag in de nieuwbouw willen werken? Ook op dit gebied heeft Technicum de keuze uit bedrijven in jouw regio.

Wat bieden wij jou?

Technicum kan jou een passend salaris bieden. Dat zal rond de 3000 euro liggen voor een ervaren installatiemonteur. Heb je iets minder ervaring dan ligt het salaris eerst lager maar is er ruimte voor groei. Verder kun je ook nog een opleiding volgen waardoor je jezelf verder kunt ontwikkelen en uiteindelijk meer kunt verdienen. Je krijgt reiskostenvergoeding conform het beleid van het bedrijf waar je aan de slag bent en daarnaast krijg je ook gereedschap en kleding ter beschikking. Zo kun je altijd veilig en vakkundig aan de slag. Je kun rekenen op een tijdelijk contract maar er zijn ook mogelijkheden om een vast contract te krijgen in overleg met de opdrachtgever.

Solliciteren?

Heb je interesse in een overstap in de installatietechniek? Neem dan contact op met Technicum via de knop vacatures Technicum die je aantreft in de menubalk.