Vacature staalconstructiemonteur 27 oktober 2022

Heb jij ervaring in sleutelen aan constructies en heb je geen hoogtevrees? Dan is de vacature monteur staalconstructies wat voor jou. Voor een toonaangevend staalconstructiebedrijf zijn wij op zoek naar monteurs in de buitendienst. Je werkt in een vaste ploeg op verschillende locaties door noord Nederland aan staalconstructies. Hierbij kun je denken aan de bouw van loodsen, puien, stallen of specifieke constructies zoals bruggen en balustrades. Het bedrijf heeft een eigen werkplaats waarin de constructies worden samengesteld en afgelast. De constructiedelen worden door de rest van het bedrijf naar de locatie gebracht en gemonteerd.  

Welke ervaring heb je nodig?

Je hebt een VCA certificaat nodig en je moet beschikken over een goed veiligheidsbesef. Je moet veilig kunnen en willen werken op hoogte. Hoe meer ervaring je hebt in de staalconstructie hoe beter. Ervaring in MIG/MAG lassen is een belangrijke pré. Je bent in staat om goed te communiceren in het Nederlands op een bouwplaats en kunt goed in een team werken. Een rijbewijs is gewenst of je moet doormiddel van openbaar vervoer naar de werkplek komen of naar een punt waar je wordt opgehaald.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag kunt als staalconstructiemonteur is een groot metaalbedrijf dat gevestigd is boven Leeuwarden. Het bedrijf is goed te bereiken vanuit Franeker, Hallum, Dokkum en alle dorpen daaromheen. Het bedrijf heeft ongeveer 40 werknemers in dienst. Hiervan werkt een groot deel op de werkplaats maar ze hebben ook een montageploeg. Deze montageploeg gaat zelfstandig aan de slag op verschillende locaties. Hierbij wordt gewerkt onder een ploegleider.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt als staalconstructiemonteur een salaris verdienen van rond de 2300 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je kunt veiligheidscertificaten behalen op kosten van het bedrijf. Hierbij kun je denken aan een VCA certificaat of een certificaat veilig werken op hoogte. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd. Bij goed functioneren kan dit worden verlengd of worden omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. Hoe meer ervaring je hebt hoe meer salaris je kunt verdienen. Als je reiskosten maakt voor woon-werkverkeer dan kun daarvoor een vergoeding ontvangen.   

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature in de staalconstructie? Klik dan snel op de knop vacatures in de menubalk. Dan kom je in een actueel vacatureoverzicht van Technicum.