Vacature TIG lasser RVS vanaf 15 augustus 2023

Heb je ervaring als TIG lasser en kun je goed overweg met RVS? Dan is deze vacature interessant voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de zuiveltechniek en procestechniek zijn wij op zoek naar een TIG lasser. Iemand die RVS leidingen en flensen wil lassen. Deze functie is heel geschikt voor mensen die al wat laservaring hebben opgebouwd en zich willen specialiseren in het leidinglassen. De wanddiktes zijn verschillend en de diameters ook. Naast leidingen worden ook RVS constructies gelast. Deze organisatie geeft lassers de ruimte om zichzelf verder te ontwikkelen.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in TIG lassen op minimaal niveau 1 is vereist. Daarnaast is het belangrijk dat je jezelf verder wil ontwikkelen in het lassen van leidingen. Je bent kwaliteitsgericht en serieus in je werkzaamheden. Naast lassen kun je ook wat hechten en samenstellen op basis van technische tekeningen. Je bent in bezit van een rijbewijs en flexibel ingesteld.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag kunt als TIG lasser is een grote toeleverancier voor leidingwerk voor verschillende bedrijven in de industrie. Het bedrijf maakt leidingen voor de voedingsmiddelen industrie maar ook voor de procestechniek. Daarnaast worden ook andere constructies gemaakt van RVS plaatwerk, buizen en profielen. Het bedrijf is ISO 9001:2015 en VCA gecertificeerd en de lassers die er werken kunnen doormiddel van lascertificaten hun lasniveau optimaliseren.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt als lasser een salaris verdienen tussen 2500 en 2900 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid om dit op den duur om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd. De werkzaamheden die je doet zijn divers maar je kunt jezelf ook specialiseren. Doormiddel van lascertificaten kun je jouw lasniveau verhogen. Je kunt een lascertificaat ook laten doorstempelen als je die al in bezit hebt. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden. Verder is het bedrijf gericht op veiligheid waardoor je ook kosteloos een VCA certificaat kunnen. Tot slot krijg je ook reiskostenvergoeding.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan spoedig contact op via de knop vacatures Technicum in de menubalk.