Vacature lasser staalconstructie vanaf 25 juli 2023

Ben jij een ervaren staallasser en wil je graag certificaten willen behalen. Zou je graag dik staal willen lassen? Ben je iemand die dunne plaat maar helemaal niets vind en graag H-balken en andere constructies aan elkaar wil lassen? Dan is deze vacature geschikt voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de metaalconstructie zijn wij op zoek naar iemand die graag wil aflassen. Natuurlijk is in de staalconstructie een belangrijke sector voor de bouw. Als staalconstructielasser ben je een belangrijke persoon die er voor zorgt dat een staalconstructie degelijk en veilig is. Daarom wordt je door het bedrijf gecertificeerd. Als je gecertificeerd lasser bent mag je dragende constructies lassen. Je kunt bij dit bedrijf verschillende lascertificaten behalen voor MAG lassen oftewel CO2 lassen. Als je deze certificaten al hebt kun je deze door een middelbaar lastechnicus laten doorstempelen bij het bedrijf. Zo kun je altijd jouw laskwaliteit in de praktijk maar ook op papier aantonen.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring als lasser in de staalconstructie is gewenst. Beheers je het MIG/MAG lasproces op niveau 3 of 4 in de praktijk dan is deze functie voor jouw bestemd. De volgende punten zijn van belang:

  • Je kunt plaatdiktes van 5 mm of dikker lassen.
  • Indien gewenst kun je drie lassnoeren over elkaar heen leggen.
  • Je kunt je eigen las voorbewerken en nabewerken.
  • Tekeningen lezen is niet vereist maar kan wel handig zijn als je samenstellers gaat ondersteunen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag kunt als lasser staalconstructies is een toonaangevend staalconstructiebedrijf. Het bedrijf maakt verschillende staalconstructies voor agrarische organisaties maar ook voor andere bedrijven. Zelfs voor andere bedrijven in de metaaltechniek maakt dit bedrijf de bedrijfsgebouwen. Het bedrijf is traditioneel en heeft de sfeer van vroeger de tijd dat hard werken door werkgevers nog beloond werd. Binnen het bedrijf is daarom een goede samenwerking tussen personeel onderling maar ook met de leiding van het bedrijf. Dat maakt dat men denkt vanuit een teamgeest.

Arbeidsvoorwaarden

Als fulltime lasser staalconstructies kun je een salaris verdienen rond de 2700 bruto per maand. Als je al gecertificeerd bent kun je ook nog meer verdienen. Heb je nog geen lascertificaten dan kun je die halen doormiddel van dit bedrijf. Dat zorgt er voor dat je jouw laskwaliteiten nog beter kunt aantonen op je cv. Ook andere opleidingen en trainingen kun je volgen bij het bedrijf zodat je veilig en vakkundig aan de slag kunt. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd maar hebt ook de mogelijkheid om bij het bedrijf op den duur in vast dienstverband te treden.

Solliciteren

Heb je interesse in de functie lasser staalconstructies reageer dan snel via de knop vacatures Technicum in de menubalk.