Vacature lasser staalconstructies Noord-Oost-Friesland vanaf 2 juli 2021

Ben jij een ervaren samensteller lasser in staalconstructies en kun je goed tekeningen lezen dan is deze functie interessant voor jou. In deze functie kun je namelijk allround aan de slag als constructiebankwerker lasser. Dat betekent dat je staalconstructies van begin tot einde opbouwt en aflast. Je kunt naast het lassen ook zagen, knippen, slijpen, boren en andere metaalbewerkingen uitvoeren. Deze werkzaamheden doe je samen met je collega’s in een prettige werksfeer met ruimte voor groei en afwisseling.

Welke ervaring heb je nodig?

Je hebt voor deze functie ongeveer 5 jaar of meer ervaring nodig in het MIG/MAG lassen. Omdat je in verschillende posities last is een MIG/MAG diploma niveau 2 of 3 gewenst. Mocht je deze laspapieren niet hebben dan kun je dat compenseren met ruime werkervaring. Een diploma op mbo constructiewerken/lassen minimaal niveau 2 vormt een goede theoretische basis. Bovendien is een VCA certificaat nodig als je de staalconstructies met je collega’s op de bouw gaat plaatsen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een kleinschalig metaalbedrijf dat gevestigd is in een dorp in het oosten van Friesland. Er werken ongeveer 20 werknemers binnen het bedrijf in verschillende functies. Een groot aantal werknemers werkt als constructiebankwerker lasser en montagekracht. Het bedrijf is een hechte club aan medewerkers met een Friese mentaliteit. Teamwork en gezelligheid is belangrijk en zorgt voor een goede werksfeer waarin iedereen tot zijn of haar recht komt.

Arbeidsvoorwaarden

Een ervaren samensteller lasser kan een salaris verdienen rond de 2400 tot 2600 op basis van zijn of haar ervaring in het lassen en samenstellen. Hoe meer ervaring hoe hoger het salaris. Ook als BBL-er zou je kunnen instromen doormiddel van een werken-en-lerentraject in dat geval zal het salaris lager liggen. Binnen het bedrijf krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Dit kan ook doormiddel van opleidingen en trainingen. Deze opleidingen en trainingen kunnen kosteloos worden gevolgd. Verder krijg je reiskostenvergoedingen volgens de reiskostenregeling van het bedrijf.

Solliciteren?

Zou je graag aan de slag willen als samensteller lasser bij een leuk en dynamisch metaalbedrijf? Klik dan op de knop vacatures in de menubalk. Achter deze menubalk tref je tevens andere vacatures.