Vacature MIG/MAG lasser samensteller vanaf 24 mei 2023

Heb jij ervaring met MIG/MAG lassen en ben je op zoek naar een andere werkgever? Wil je graag meer afwisseling of meer uitdaging in jouw laswerk? Dan is deze vacature interessant voor jou. Je kunt bij deze werkgever een baan met veel afwisseling verwachten. Dat komt omdat je diverse frames en constructies gaat lassen voor machines en apparaten. De producten zijn divers maar vaak wel behoorlijk groot waardoor je in verschillende posities moet gaan samenstellen en lassen. Dat maakt het werk uitdagend en interessant. Je kunt als samensteller lasser te maken krijgen met verschillende soorten plaatdikte en diverse profielen. Een samensteller lasser werkt meestal alleen maar je hebt altijd een aanspreekpunt in de buurt.

Welke ervaring heb je nodig?

Het bedrijf waar je aan de slag kunt als samensteller lasser hecht veel waarde aan werkervaring. Hoe meer ervaring je in de praktijk hebt opgebouwd hoe beter het is. Je kunt MIG/MAG lassen op niveau 2 of hoger. Ervaring met tekeningen lezen, opbouwen en hechtlassen in staalconstructies of de machinebouw is gewenst. Mocht je twijfels hebben over je ervaring dan wordt je altijd uitgenodigd om contact op te nemen met Technicum.  Een rijbewijs is gewenst.

Over het bedrijf

Je kunt aan de slag als lasser bij verschillende werkgevers. Technicum heeft namelijk vanuit diverse opdrachtgevers deze vacature ontvangen. Dat maakt dat je een goede keuze kunt maken tussen verschillende vacatures. Daarnaast is er ook ruimte voor een loopbaangesprek of loopbaanoriëntatie. Technicum kan jou helpen bij het vinden van de juiste functie als MIG/MAG lasser. Het werk is in de buurt van grote steden zoals Leeuwarden, Dokkum, Sneek, Harlingen en Franeker.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt een salaris tussen de 2500 en 2900 euro bruto verdienen bij een fulltime dienstverband. Daarnaast kun je in aanmerking komen voor extra lasopleidingen en lascertificaten. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband. Als je reiskosten maakt krijg je een reiskostenvergoeding. Bovendien krijg je werkschoenen en werkkleding ter beschikking.

Solliciteren?

Heb je interesse gekregen in deze vacature? Neem dan contact op via de knop vacatures Technicum in de menubalk.