Vacature werkvoorbereider inkoper autotechniek vanaf 26 juli 2023 in Leeuwarden

Ben jij een werkvoorbereider en wil je jezelf graag inzetten voor de maatschappij? Ben jij iemand die het een meerwaarde vind om voor een bedrijf te werken dat voertuigen maakt waarmee levens kunnen worden gered? Dan is deze vacature werkvoorbereider inkoper perfect voor jou. Voor een bedrijf dat zich bezig houdt met de ontwikkeling van ambulances en brandweervoertuigen zijn wij op zoek naar iemand die verstand heeft van techniek maar ook goed is het regelen van alle processen van kantoor richting werkvloer. Als werkvoorbereider zorg je er voor dat alle ontwerpen van de engineers en tekenaars op de juiste manier worden vertaald naar de monteurs in de werkplaats. Natuurlijk gaat het hierbij om tekeningen, materialen en om de factor mens. Als alles goed op elkaar is afgestemd loopt dit bedrijf in de voertuigentechniek op rolletjes. Als werkvoorbereider inkoper kun jij er voor zorg dragen dat de voertuigen voor de medische sector en de brandweer tijdig kunnen worden gebouwd zodat deadlines worden gehaald. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en daardoor ook veel vrijheid. Je kunt bijvoorbeeld in je rol als inkoper zelf onderhandelingen voeren zodat het bedrijf de beste onderdelen krijgt voor de scherpste prijs. Ben jij iemand die voor langere tijd de werkvoorbereiding en inkoop van dit bedrijf wil ondersteunen? Reageer dan snel!

Welke ervaring heb je nodig?

Voor de functie werkvoorbereider inkoper zijn de volgende aspecten van belang:

  • Een mbo opleiding middenkaderengineering, HBO opleiding Technische Bedrijfskunde, HBO werktuigbouwkunde of vergelijkbare opleiding is een geschikte opleidingsachtergrond.
  • Je hebt ongeveer 5 jaar of meer ervaring als werkvoorbereider/ inkoper of gecombineerd.
  • Omdat je met bedrijven in Duitsland en Engelstalige gebieden spreekt is het belangrijk dat je goed kunt communiceren in Duits en Engels.
  • Je kunt technische tekeningen lezen en weet welke onderdelen er toegepast worden zodat je materialen kunt bestellen en kunt coördineren richting de werkvloer.
  • Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je interesse hebt in de autotechniek.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag kunt als werkvoorbereider inkoper is heel specifiek gericht op de ontwikkeling van voertuigen voor hulpdiensten zoals ambulances en brandweerwagens. Daarnaast heeft het bedrijf ook specifieke projecten voor defensie. Voor de brandweer worden ook unieke projecten uitgevoerd zoals de ontwikkeling van commandowagens waar vandaan alle hulpdiensten kunnen worden gecoördineerd. Het bedrijf doet niet alleen de montage van de voertuigen maar ook de engineering van de werkzaamheden. Zo ontstaan klantspecifieke aanpassingen waardoor elk voortuig toegerust is op een bepaalde taak of inzet. Het werk bij deze organisatie is belangrijk voor de maatschappij omdat de voertuigen voor hulpdiensten van hoge kwaliteit zijn en door ziekenhuizen en de brandweer dagelijks worden ingezet.

Arbeidsvoorwaarden

Een werkvoorbereider inkoper kan bij dit bedrijf een prachtige functie uitoefenen en een salaris ontvangen van 3600 tot 4000 euro bruto per maand. Dit is bij een fulltime dienstverband van 38 uur per week. Hoe meer ervaring je hebt hoe meer vrijheid je kunt krijgen in het uitoefenen. Je kunt in je werk nog opleidingen en trainingen volgen zodat je nog beter toegerust bent op je werkzaamheden. Deze opleidingen en trainingen worden uiteraard voor je betaald maar kunnen wel een mooie verdieping op je cv betekenen. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met de bedoeling dat je in vaste dienst gaat treden op basis van een contract voor onbepaalde tijd.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan snel contact op met Technicum via de knop vacatures Technicum in de menubalk.